Du er her

Drømmen om Mount Everest

www.everest2009.noVåren 2009 var Ryemedlemmet Thomas deltaker på ekspedisjonen til Himex i Himalaya. Målet var å klatre til topps på verdens høyeste fjell, Mt. Everest i Nepal. Etter nesten 2 måneder på fjellet ble sykdom på feil dag årsak til at Thomas måtte avbryte klatringen til verdens topp. Men likevel var ekspedisjon en stor suksess med mange deltakere på toppen. Nå har dere anledning til å se bildene og video fra ekspedisjonen og høre Thomas sin egen fortelling om opplevelsene.  Det er en personlig beretning om reisen til Himalaya, naturopplevelsene, kameratskapet i gruppen, oppturene og selvsagt den store nedturen som knuste drømmen om å stå på toppen av Mt. Everest.

www.everest2009.noForedraget som varer rundt 1 time og 30 minutter inneholder mer enn 180 bilder, flere videoklipp og er satt sammen med musikk og lyd. Klatreutstyr og klær som ble brukt blir vist frem både underveis i foredraget og til interesserte etterpå.

Sted: Ruseløkka skole

Tid: 2. desember kl. 19.

Det vil bli enkel servering a la Mount Everest.

For å få oversikt over hvor mange vi skal servere og hvor mange stoler som må til ønsker vi at du melder deg på her.

 

Dette er det første foredraget i en serie klubbkvelder vi håper å kunne invitere medlemmene til fremover. Det vil bli foredrag av ulike slag, både motivasjonsforedrag og mer spesifikke foredrag rettet mot "det praktiske liv" vi lever som aktive mosjonister. Vel møtt!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese