Klubbmesterskap 2010

Trykk på logo for påmelding!Årets klubbmasterskap avholdes på følgende dager:

Tirsdag 7/9: terrengløp og temposykling, sted: Brekkekrysset i Maridalen

Onsdag 8/9: terrengsykling, sted: Langsetløkka

Se oppdatert kart for terrengsyklingen her.
Torsdag 9/9: bakkeløp med jaktstart for de som er i kampen om stormestertittelen, fellesstart for resten etter jaktstarten. sted: målgang på Grefsenkollen (toppen)

 

Påmeldingen er åpnet og alle klubbmedlemmer og venner av klubbmedlemmer kan melde seg på her. Venner kan dog ikke bli kåret til klubbens stormester.

 

Planleggingen av årets klubbmesterskap er godt i gang, og det skal gjennomføres hele 4 øvelser. Vi håper at mange klubbmedlemmer setter av dagene og deltar!

Fordi antallet deltakere øker så ønsker vi at alle melder seg på gjennom påmeldingsskjemaet på hjemmesiden vår. (Trykk på emblemet til høyre eller her) Påmeldingsfristen er satt til mandag 6 september kl.23:59 for første dag.

Startliste med starttider for temposyklingen vil bli publisert tirsdag formiddag.

Terrengløp i Maridalen, tirsdag 7 september

Terrengløp arrangeres av løpegruppa på grusveier og stier mellom Brekkekrysset og Hammeren. Sekretariatet er i Brekkekrysset på Maridalsveien. Her kan du hente startnummer fra kl.17:00. Startene går 17:30 for M/K6-9 og ca 17:45 for M/K10-50+. Starten som går ca 17:45 går ikke før alle i første start har kommet i mål. Klassene M/K6-9 løper 1 km,  M/K10-14 løper 2 km og M/K15-50+ løper 5 km. Kart over løypa finner du her.

Temporitt i Maridalen, tirsdag 7 september

Tempoen arrangeres av landeveisgruppa og det sykles en kort løype for M/K6-9 og en lang løype for M/K10-70+. Start og mål er i Brekkekrysset og vi oppfordrer folk å sykle til start og la bilen stå hjemme. Første start er etter planen kl.18:00, men avhengig av antall påmeldte kan vi bli nødt til å flytte første start til kl.17:30. Endelige starttider publiseres i startliste for tempo som legges ut på tirsdag formiddag på Ryes hjemmesider. Startnummeret hentes i god tid før start i sekretariatet i Brekkekrysset fra kl.17:00.

 

Klubbmesterskapsrekorden på 10 km temporitt er 13:23 satt av Ole Jørgen Bråthen i 2006.

 

Terrengritt på Langsetløkka, onsdag 8 september

Terrengrittet arrangeres av barne- og ungdomsgruppa sammen med terrengsykkelgruppa. Løypetraséer for de ulike klassene finner du her. Første start er kl.18:00. Langsetløkka finner du her. Igjen så oppfordres alle til å la bilen stå og sykle til Langsetløkka. Parkeringsmulighetene ved Langsetløkka er dårlig ved stort oppmøte.

 

Bakkeløp i Grefsenkollen, torsdag 9 september

Bakkeløpet arrangeres av skigruppa og kart over traséen finner du her. Startnummer hentes i sekretariatet på toppen ved Grefsenkollen Restaurant ved mål fra kl.17:15. Klassene M/K6-14 løper kort løype og starter ved Trollvann ca. kl.18:00. Klassene M/K15-70+ skal gjennom lang løype og starten er ved parkeringsplassen ved Oslo Skisenter ca kl.18:45.

Klubbmedlemmer som konkurrerer i om å bli stormester vil starte i en jaktstart slik at første mann og kvinne til mål vinner. De som ikke konkurrerer om stormestertittelen starter ca. 5 min etter siste start på jaktstarten.

 

Kåring av stormester

Alle klasser fra M/K15-16 og eldre konkurerer om å bli "Klubbens Stormester". Det kåres en kvinnelig og en mannlig stormester. I de yngre klassene kårer vi en "klasse-stormestere". Stormester er den som har best sammenlagt tid i alle fire øvelsene. Kåringen vil gjøres etter bakkeløpet på Grefsenkollen.

 

Klasseinndelingen for klubbmesterskapet blir som følger:
M/K 6
M/K 7
M/K 8
M/K 9
M/K 10
M/K 11
M/K 12
M/K 13-14
M/K 15-16
M/K Jun  (17-18)
M/K 19-29
M/K 30-39
M/K 40-49
M/K 50-59

M/K 60-69
M/K 70+

 

 

Vel møtt allesammen!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Erik Øystein Johansens bilde

Se vedlegg med alle som har meldt seg på per idag. Det er nå 47 påmeldte hvorav kun 7 er påmeldt i konkurransen om stormester.

 

Så meld dere på!!

 

Hilsen Erik J.

Erik Øystein Johansens bilde

Nå er det 81 påmeldte og 9 er påmeldt stormesterkonkurransen. Påmeldingene fordeler seg som følger:

Terrengløp: 18

Temposykling: 52

Terrengsykling: 43

Bakkeløp: 20

 

Hele lista over påmeldte finner du her.

 

Påmeldingsfristen til tirsdagens konkurranser utløper ved midnatt i dag mandag!

Etteranmelding er mulig, men ikke ønskelig. Så meld deg på nå!

 

Erik Øystein Johansens bilde

Da er startlistene for terrengløpet og temposyklingen klare:

Startliste terrengløp finner du her

Startliste temposykling kronologisk finner du her

Startliste temposykling alfabetisk finner du her

Ser du feil eller mangler i startlistene så gi undertegnede beskjed!!

 

Status for påmeldte kl.0800 er:

Terrengløp 27 påmeldte

Temposykling 72 påmeldte

Terrengsykling 71 påmeldte

Bakkeløp 31 påmeldte

Stormesterkonkurransen 15 påmeldte

Hele lista finner du her.

 

Påmeldingen for terrengsykling og bakkeløp er fortsatt åpen!

Erik Øystein Johansens bilde

Påmeldingen til terrengsykkelrittet på internet er nå stengt. Ønsker du å sykle rittet må du etteranmelde deg på Langsetløkka. Påmelding til bakkeløpet er fortsatt åpen.

Oversikt på påmeldte finner du her.