Du er her

Sportsklubben Rye

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Det nye hovedstyret har hatt sitt første møte: Nå skal vi se fremover

Etter et litt turbulent årsmøte og noe påfølgende uro, fikk det nye hovedstyret samlet seg til et første møte 1. juli 2020 på Langsetløkka. Hele styret var til stede: Robin Mackenzie-Robinson (ny leder), Pål Lønseth (nestleder), Arild Hermansen (leder sykkel), Julie Sørgård (sekretær), Per-Morten Hjemgård (leder triatlon), Maria Isabel Frang (vara triatlon), Øystein Heggelund Dahl (vara BU), Hanne Vigander (ny vara løp/ski). Else-Marie Grotterød (leder løp/ski), Ola Høiby (ny leder i BU), Inge Nilssen (vara redaktør) og Inger Heiberg Woxholtt (redaktør) var med via Teams.

Vil du bidra til å utvikle SK Rye?

Hovedstyret mangler noen verv og vi trenger din hjelp til å fylle dem. Styret må ha følgende representanter:
Økonomiansvarlig (controller)
Vara økonomiansvarlig
Vara sekretær  
Vararepresentant fra sykkel
en representant (kvinne) til kontrollutvalget

Det blir antagelig en endring i økonomifunksjonen i klubben slik at stillingen som økonomiansvarlig blir mindre arbeidskrevende enn tidligere. Det planlegges å bruke et eksternt regnskapsfirma til bl.a. bokføring, slik at økonomiansvarligs rolle blir mer en controllerfunksjon.

Endelig ritt!

Eivind Fougner fra lørdagens tempo. Foto: Øystein Heggelund Dahl

Etter en lang og annerledes vår med karantene og restriksjoner kom endelig helgen mange av våre ivrige terrengsykkelryttere hadde ventet på – Norges Cup rundbane på Lillehammer.

Det er tydelig mange som har savnet ritt og gjensynsgleden på stadion var stor både blant deltagere og støtteapparat. Rye var største klubb og det var nok mange som var ekstra spente på formen etter en lang periode uten konkurranser.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nettbutikken er åpen

Nå kan du bestille klubbklær i nettbutikken.

https://bravteamwear.no
Brukernavn: ryesk

Du kan lese mer her: https://www.sportsklubbenrye.no/node/25

Kjære SK Rye og alle flotte medlemmer!

Det er en ære å bli valgt som ny leder for klubben min! Takk for tilliten. Jeg tar tak i oppgaven med stor respekt og jeg vil forsøke å ha en ydmyk og forsonende lederstil. Jeg har fått med meg flinke folk inn i det nye styre og vi skal forsøke å gjøre store ord om til handling. Jeg har troa, men jeg er avhengig av at dere også har det.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Meld deg på årsmøtet!

Årsmøtet avholdes tirsdag 16. juni klokken 18.00 i Elkjøp Nordics lokaler i Nydalen, Nydalsveien 18A.

Husk påmelding innen kl. 23.59 i kveld, fredag 12. juni 2020.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Team Rye 2021: infomøte 22. juni

Rye XP staker ut en ny og spennende kurs, og blir Team Rye 2021. Informasjonsmøte avholdes 22. juni kl. 19 i Elkjøp Nordics lokaler.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

GRATULERER MED 100 ÅRS DAGEN!

Fra klubbmesterskapet 2019, foto: Øystein Heggelund Dahl

I dag, mandag 1. juni 2020 er vår 100 årsdag, og vi vil gratulerer alle våre  medlemmer, ressurspersoner, alle forhenværende medlemmer og alle som ønsker å bli medlemmer og alle som i tidens løp har gjort en innsats for klubben, med dagen.

På grunn av koronasituasjonen blir ikke feiringen slik vi hadde planlagt og ønsket i denne omgangen, men vi vil ta det igjen når restriksjonene opphører og lover at en storstilt feiring, det skal det bli.

Årsmøte og sakspapirer til årsmøtet

Tiden er kommet for at også Rye skal gjennomføre sitt årsmøte, og styret har bestemt at årsmøtet skal avholdes
 
                Tid:        Tirsdag 16. juni klokken 18.00
                Sted:     Elkjøp Nordics lokaler i Nydalen, Nydalsveien 18A.
 

Inger Heiberg Woxholtts bilde

-Om dette er midtlivskrise, er det synd den ikke kom tidligere!

I siste nummer av Kondis finner du en fire siders reportasje om Per Morten Hjemgård, den spreke lederen av triatlongruppen i klubben.

Vi regner med at vi får lov til å legge ut artikkelen i sin helhet, i mellomtiden kan du melde deg inn i kondis.no og lese den på nett, eller hygge deg med faksimilen.

Sider

Abonner på Latest News