Du er her

Sportsklubben Rye

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Ryes forslag til nytt styre for NCF

Dette er SK Ryes "benkeforslag" til nytt styre i NCF. Vi kommer også til å ta kontakt med sittende valgkomite før det ekstraordinære tinget lørdag 20. januar 2018.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

– Kaoset i NCF er det styret som har skapt

Om 15 dager skal det mye omtalte ekstraordinære forbundstinget i Norges Cykleforbund (NCF) holdes.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

25 % rabatt: treningssamling på Costa Blanca

Sportsklubben Rye inviterer til treningssamling på hotell Ciclotel Village Meliá Villaitana på Costa Blanca i Spania, og bestiller du nå, får du 25 % rabatt på oppholdet!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nominasjon til stipend

I år er det medlemmene som bestemmer! Hvem synes DU fortjener et av SK Ryes tre stipender?

Det har i mange år vært tradisjon i SK Rye å gi et stipend til unge og lovede utøvere. Det vil vi også gjøre i år, men vi vil gjøre det på en ny måte, og har i tillegg opprettet to nye stipender.

Nå vil vi ha forslag fra medlemmene til hvem de synes bør nomineres til hvert stipend. Deretter vil vil velge ut tre kandidater til hvert stipend, og alle medlemmer får stemme over hvem av de tre de synes fortjener stipendet.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Mangler du en julegave i siste liten?

Sykkelinteresserte Morten Lüthcke har lenge ønsket seg et medlemsskap i Rye, og nå har han fått det. Selv om man selv ikke kan delta så aktivt i klubbens aktiviteter, setter vi svært stor pris på å ha støttemedlemmer også.

Mangler du en julegave i siste liten til noen som har nesten "alt", og vil gi noe med mening, som også forplikter?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Gratulerer, Per og Sally!

Vi ble glade for å høre at våre to mest trofaste og dugnadsvillige medlemmer, Per Langseth og Sally Van Siclen, giftet seg for noen uker siden. De ønsker selv ikke noe oppstyr, men vi fikk lurt oss til å ta et bilde av dem, og vil benytte sjansen til å gratulerer dem så mye, og samtidig takke for alt de gjør for klubben.

Per Langseth er æresmedlem i klubben og tar over som leder fram til årsmøtet i barne- og ungdomsgruppa etter Stine Haugom.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Julehilsen fra styreleder

Julen er her igjen, og det er tid for noen refleksjoner.

I fjorårets julehilsen skrev jeg at det som gledet meg mye var de fantastiske medarbeidere vi har i SK Rye.  Alle frivillige som gjør de jobbene som ikke synes og blir nevnt! Det er hjulene i det store maskineriet som utgjør vår flotte klubb. Det må stå som en overskrift også i år! Takk til alle dere som jobber og jobber.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

– Vi ønsker et samlet Sykkel-Norge, og at vi sammen bør se fremover

I morges offentliggjorde TV2 deler av et brev som lederen i NCFs tekniske utvalg har sendt til alle alle kommissærene i Sykkel-Norge hvor det hevdes at SK Rye har en «agenda» og hvor det oppmodes til å bruke «maksimal tid for innkallelse».

Brevet har vakt oppsikt, og vår nestleder, Robin Mackenzie-Robinson, uttalte dette til TV2:

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Pressemelding - ekstraordinært forbundsting

Sportsklubben Rye er misfornøyd med Norges Cykleforbunds (NCF) manglende åpenheten om forbundets økonomi. Videre er vi usikre på om tall og informasjon som legges frem gir et korrekt og helhetlig bilde av den faktiske økonomiske situasjonen NCF står i. Vi er av den oppfatning at egenkapitalen er tapt både i NCF og arrangørselskapet for sykkel-VM. Vi mener at det sittende styret ikke er det rette til å rydde opp i denne situasjonen. På bakgrunn av dette fremmet Sportsklubben Rye et krav om ekstraordinært Forbundsting hvor formålet er valg av nytt styre og valgkomité.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Flertall for ekstraordinært sykkelting

Onsdag hadde flere sykkelklubber styremøte for å fatte vedtak om de ønsker ekstraordinært sykkelting eller ikke. Det skjer etter at SK Rye sendte krav om ekstraordinært sykkelting forrige uke.

– Det er styrevedtak fra klubber, så nå blir det ekstraordinært ting. Det er helt klart mistillit til det sittende styret, bekrefter Terje Johnsen, leder i Region Sør i Norges Cykleforbund, til NRK.

Sider

Abonner på Latest News