Du er her

Påmelding til Styrkeprøven i 2012

Per Christian Dæhlins bilde

Når du melder deg på Styrkeprøven skal du velge en Rye-samlepulje som din startpulje.

 

Fra Trondheim er Sk Rye samlepulje satt opp kl. 09.30.

 

Fra Lillehammer er Samlepulje Sk Rye satt opp kl. 12.10.

 

Når det er klart hvilket lag du skal sykle med så vil du bli flyttet til rett pulje. Ingen skal starte på starttidspunktet til samlepuljene.

Starpuljer fra Trondheim
Ryes startpuljer fra Trondheim er 06.20, 06.25, 07.55. De to første er hhv. XP og Rye 15 i lagkonkurransen. I den siste starter resten av Rye-lagene fra Trondheim.

 

Startpuljer fra Lillehammer
Fra Lillehammer har vi forløpig bare to startpuljer, hvorav en i lagkonkurransen (Tempoen), men vi har i tillegg søkt om ett wildcard til Lille 40. Tempoen skal starte kl 06.30, og Rye-puljen skal starte kl. 09.00. I denne skal resten av rytterne våre fra Lillehammer starte, dvs. Lille 35 og LIlle 30. Lille 40 vil få wild-card-puljen som vi har søkt om. den vil få starttid mellom disse puljene.

 

Lukket startpulje
Alle Rye-puljene er lukket. Dvs. du kan ikke meldt deg på i en Rye-startpulje direkte. Det er derfor en Rye samlepulje kl 09.30 fra Trondheim og en kl 09.00 fra Lillehammer. Du melder seg på i Rye-samlepuljen på distansen du skal sykle, så blir du flyttet til riktig startpulje når det er klart hvilket lag du skal sykle på.

 

NB! Ingen fra Rye skal ikke starte på tidspunktet for disse samlepuljene. De er der bare for at folk skal kunne melde seg på.

 

Feil starpulje?

Hvis du har meldt deg på i feil startpulje, dvs. f.eks. en som tilhører et annet lag så må du selv bytte startpuljen til Ryes samlepulje. Ryes startpuljer vil forbli stengt så du vil ikke selv kunne bytte startpulje til en av Ryes startpuljer.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese