Du er her

Slik blir VM-helgen i København

Martin Henrik Andresens bilde

Sportsklubben Rye løper VM i KøbenhavnSportsklubben Rye blir Norges største klubb i VM i halvmaraton i København 29. mars. Slik blir helgen for løperne.

Til deg som ennå ikke har VM-billett: det ryktes om at det fortsatt finnes noen billetter knyttet opp mot reisebyråene. Ta kontakt! Denne teksten endres straks vi vet mer om hvilket selskap som fortsatt tilbyr plasser.

 

Fredag:

De fleste velger å reise ned med fly på fredag 28. mars. Både Norwegian og SAS har en rekke flyvninger den dagen. Husk å unngå fly som lander så sent at en ikke rekker å hente starrtnummer. De stenger kl 20.

Fredag er siste frist for å hente startnummer før løpet. Det hentes i Sparta Hallen på Østerbro som ligger 20 min utenfor sentrum med buss.

 

Hotell Neptun

Her bor Sportklubben Rye under VM i København

De fleste velger å innkvartere seg på Hotell Neptun. Det er en sentralt beliggende hotell med god standard. Hotellet ligger i kort gangavstand fra både startstreken lørdag og banketten om kvelden. Reise og opphold bestilles av den enkelte.

 

Lørdag

Felles frokost og spasertur til startområdet der vi leverer fra oss bagasje og oppvarmingstøy. Vi leverer tøyet i 11-tiden. Eliten starter 12.30, mens mosjonsløpet starter 12.55.

Løypekart halvmaraton i København 2014

 

Etter løpet

Etter løpet er det tid for fest! Da er det duket for å skryte uhemmet av egen innsats og klappe hverandre på skulderen for vel gjennomført løp.

Sportsklubben Ryes VM-bankett 2014

Vi har reservert på Le Sommelier kl 20.00. Vi har reservert et chambre separee med plass opp til 30 gjester. Svein-Erik Bakke passer på gjestelisten. Send en beskjed om du ønsker å være med!

Her ligger Le Sommelier

Søndag

Utsjekk og retur for de fleste. På tide å returnere med minner i bagasjen, løpet i beina, festen i bakhodet og medaljen rundt halsen.

 

Lykke til med forbredelsene!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Gunnar Andreas Gulliksens bilde

Imponerende, da er det bare å trene, lykke til!

Gunnar A. Gulliksen