Du er her

Løpegruppa

Kenneth Antonsens bilde

Nordmarka Skogsmaraton

Nordmarka Skogsmaraton ble avholdt for 26 gang av Lyn Ski. Det vakre skogsmaraton med start og mål ved Sogn idrettarean ved NIH. Dag Fossum vinner sin klasse og løper maraton på 3.06, Marit Tørstad på pallen i sitt 51 maraton. Samt en masse sterke prestasjoner under årets Nordmarka skogsmaraton 2019. Total 9 Ryeløpere stilte til start.

Ryeløpere i bilde: Oddvar Røsten og Øystein Gjerstad.

Kenneth Antonsens bilde

SUPER-ERIK BAKKE - løper 50 km på 3.11

Svein-Erik Bakke leverer 3.11 under Rakel Erla Sævarsdottirs ultra løp arrangert av Titiana Bakken på Jevnaker. 

3.11 i Terreng og  på årets varmeste dag !  50 km?

Svein-Erik og Torunn løper og deltar i så mange konkurranser at det er umulig å få med seg alt som skribent i løpegruppen. For en ukes tid siden løp Svein-Erik maraton i Danmark såvidt jeg kan se. 

Løyperekorden ble knust i følge Torunn. Det er tydelig at Svein-Erik hadde en bra dag og valgte å ta ut alt. 

Dette er rett og slett rått Svein-Erik 

Kenneth Antonsens bilde

Tøff Birkebeinerløpet 2019

Birkebeinerløpet trekker tusenvis av mennesker. Det er og blir en løpefest hvert eneste år. Det ble en varm dag i terrenget, men regnet siste dagene gjorde løypene sleipe og gjørmete. I år løp over 8000 stk en av distansene.

*Bilde over: fra venstre Kenneth Antonsen, Ingar Madsen, Solgunn Marita Tverfjell og Reidar Søbstad

Kenneth Antonsens bilde

Delta på Lørdagsturen med Løpegruppa

Lørdag 8 juni 2019, klokken 09.00, 15grader i luften, blå himmel, og ventende myke stier jeg aldri ville funnet uten Erik Almstrøm. Lørdagsmorgen i verdens vakreste Lillomarka.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

– Jeg løper fordi jeg kan

I morgen representerer Runar Sæther Norge og Rye i VM i ultraløp i Portugal.
 
Lørdag 8. juni stiller Runar og seks andre norsk utøvere på startstreken i Trail World Championchips i portugisiske Mirandha do Corvo, og han og de andre norske deltakerne er på plass i Portugal.

Kenneth Antonsens bilde

Stockholm maraton og Swimrun Borås

Stockholm Maraton gikk av stabelen lørdagen. Det er et av Europas største løp, og trekker hvert over mellom 14- 16 tusen til start. I år var det meldt øs pøsende regnvær fra 3 timer og til mål og da blir frafallet ett par tusen. I år startet ca 12.000 stk, og en av disse var vår egne treningsansvarlige Ingve Nasvik. 

Ingve skriver på sin FB side:

Kenneth Antonsens bilde

Nipkollen Challenge 2019 Beste løpeopplevelse noensinne.

Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk flott dette løpet er. Det var en nytelse å oppleve. Det var et Norge i miniatyr med utsikter og landskap man ikke trodde fantes så nær byen.  Du får alt!

Dette løpet må du bare løpe! 

Kenneth Antonsens bilde

Snøfylt Fjellmaraton

Lørdag den 1 juni gikk den 40'nd utgaven av fjellmaraton. Ryeløper Marit Tørstad tok bronse i sin klasse i vinterlige og våte forhold. 

Følgende melding var å finne på arrangørens hjemmeside lørdag formiddag.

"NY LØPS INFORMASJON

I samarbeid med Politiet og Statens Vegvesen har vi etter de rådende værforhold og prognoser, av sikkerhetsmessige grunner for våre deltakere, valgt å endre løpstraseene for maraton og halv maraton." 

Kenneth Antonsens bilde

Trapp og Bakkeløp Mai 2019

Ryeløpere leverer toppresultater i sine klasser under blodslitet i Grefsenkollen og i Kollentrappa.

Det er så stor aktivitet i Rye's løpegruppe at det er vanskelig å holde tritt. Modige og erfarne Ryeløpere melder seg på trappe og bakkeløp. Her snakker vi med andre ord melkesyre, høypuls og ekstremt ubehag. Har man ikke gått for en negativ splitt taktikk, får man virkelig svi. 

Kenneth Antonsens bilde

Kjoseløpet 2019

Kristi Himmelfartsdag eller fødselsdagen til Peter den Store om du vil, vekket Oslo med øse pøsende regnvær. 

Alle som har stått på startlinjen kjenner seg igjen i bilde over 2 sek før start, fingeren på pulsklokken og med stigende puls.

Regn er kjedelig i seg selv og det er i alle fall ikke noe poeng i å være inne. Mens noen slapper av, elsker jeg grønne og skiftende mai. Jeg bladde igjennom terminlisten i kondismagasinet, og fant et perfekt løp en regnfull dag.

Sider

Abonner på Latest News