Du er her

Løpegruppa

Jonas Sundets bilde

Oslo Triatlon 2018 - Vi trenger deg!

Da var det dags for litt velmenende mas igjen. Den 36. utgaven av Oslo Triatlon braker løs 11. august og for å få dette logistikkrevende arrangementet til å gå rundt trenger vi rundt 150-200 funksjonærer. Vi er inneforstått at det er helt umulig å få så mange fra å stille fra egen klubb og leier derfor allerede inn omlag 75 stk i i tillegg til profesjonelle aktører som redningspersonell på vann, politi og sanitet.

Martin Henrik Andresens bilde

Ryeløpet trenger deg!

Vil du gjøre en ekstra innsats for at Ryeløpet skal bli en god opplevelse for deltakerne? Da trenger vi din hjelp.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vårens vakreste eventyr

Etter den lille nedturen i fjor, da Rye ikke klarte å stille med et damelag under Holmenkollstafetten, var gleden stor i år, da sentrale krefter i løpegruppa hadde brukt alle sine overtalelsesevner, og 15 løpsklare kvinner stilte på Bislett stadion, i tillegg til de 15 mennene som skulle løpe på herrelaget.

Været kunne ikke vært bedre, og det ble en flott dag. Herrelaget løp på 1.03.54 mot 1.04.53 i fjor, og var altså 59 sekunder raskere enn i 2017.

Martin Henrik Andresens bilde

Sportsklubben Ryes lag i Holmenkollstafetten 2018

Oppdatert 5/5 kl 11. Begge stiller fullt lag uten reserver.

Lørdag 5. mai går vårens vakreste eventyr av stabelen. Sportsklubben Rye stiller dame- og herrelag i årets stafett. Se hvem som løper her!

Kenneth Antonsens bilde

Løpetrening for alle - kommer du?

Energi er noe man enkelt kan hente ved å bevege seg mer. Høres antageligvis bakvendt ut, men det er sant. 

Kenneth Antonsens bilde

Sentrumsløpet 2018

ENDELIG VÅR, SOL & SENTRUMSLØPET 

Kun 17 mai, trekker mer mennesker til sentrum enn vårens løpeklassiker Asics Sentrumsløpet. Ett illustrerende bevis på at vi nordmenn også er et deltagende idrettsfolk. 

Oslo sentrum var badet i vårsol med 15 deilige varmegrader og ideelt løpe vær. 8000 løpere deltok i hovedstadens vår-klassiker, fra Rye deltok hele 33 løpere. 

Kenneth Antonsens bilde

Kristiansand ultraløp

Ultra- og terrengsesongen igang. Rye er også en ultraløpeklubb.

Løpesesongen er for alvor igang. Lørdag 14. april ble Kristiandsand Ultraløp gjennomført. Rye hadde selvsagt løpere til start. Sportsklubben Rye har en rekke løpere som deltar i ultraløp gjennom året. Sportsklubben Rye har et bredt tilbud, både når det gjelder sykkel, triatlon, løping og ski. Ergo er vi ikke en spesialisert ultraløpeklubb, men vi er nok den 3. eller 4. største deltagende klubben i landet, med tanke på antall løpere som stort sett stiller opp.

Martin Henrik Andresens bilde

Ryeløpet 5. juni 2018

Påmeldingen er åpnet! Sportsklubben Rye inviterer til Oslos skjønneste 5 km tirsdag 5. juni.

Martin Henrik Andresens bilde

Langtur fra Kongen Marina 5. april kl. 19

Vår vanlige rute gjennom Bygdøy er ikke klar. Isen ligger fortsatt tykt på stiene. Vi gjør en liten vri og inviterer til langtur til Lysaker fra Kongen Marina.

Kenneth Antonsens bilde

VM Halvmaraton Valencia 2018

Ryeløpere til start i årets VM i halvmaraton, "Run For all" Valencia 24. mars.

Verdensmesterskapet i halvmaraton åpnet opp for "Run for all" løp for et par år siden. Dermed kan hvem som helst løpe i samme løype og like etter verdenseliten starter sin kamp om seieren. Ideen og konseptet i seg selv er smart. Det gir bedre økonomi for arrangøren og alle løpere får en opplevelse for livet. 

Sider

Abonner på Latest News