Du er her

Løpegruppa

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Klubbens vintertreningstilbud - en oversikt

Vi har et stort utvalg av treningstilbud i klubben i vinter: spinning, svømming, løping og styrketrening, og her er oversikten.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

"Vores norske helt – ham kan vi lide"!

Den alltid entusiastiske Svein-Erik Bakke var på helgetur i København, og skulle løpe seg en langtur likevel. Han slang seg med på Fredriksberg maraton, et uhøytidelig løp med egen tidtakning, som han like godt vant på 2.40.18! Det var ny rekord på ruten, og over en time foran nestemann.

"Fantasisk, og så med største beskedenhet og rareste imødekommenhed  ham kan vi lide!" skriver den danske arrangøren selv på hjemmesiden sin.

"Det første Fredriksmerg Marathon nogensinde som er vundet av et vilddyr på 2:40" skrev en av de andre deltakerene på instagram.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Torunn løp 172,398 km på 24 timer

I løpet av 24 timer denne helgen løp Torunn 315 runder under tribunene på Bislett stadion, det blir 172 398 meter, eller 17,2 mil i strekk. Hun tok klasseseier og ble nummer 10 sammenlagt.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Bislett 24 -timers

Lørdag 24. november kl 10 startet Bislett 24-timers, og fram til kl 10 søndag skal 160 løpere løpe så mange runder de rekker på den fine innendørsbanen under Bisletts tribuner. Runden er 546 meter.

Fra Rye deltar to seige, tøffe og utholdende løpere, Jan Magnus Brevik og Torunn P. Brant. I skrivende stund kl 20.22 har Jan Magnus og Torunn løpt i over 10 timer, og har løpt henholdsvis 193 og 152 runder.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Brenner du inne med en god historie?

Sitter du på en historie som på en eller annen måte omhandler Sportsklubben Rye?

I 2020 fyller klubben 100 år, og i den forbindelse skal vi lage en jubileumsbok.

Resultater er vel og bra, men det er de gode historiene som vi husker, og som binder oss sammen som klubb, og derfor vil jeg fri til alle medlemmer: Har du en historie eller rittrapport tilknyttet klubben som du kan tenke deg å dele med andre? Hva har klubben bidratt med i ditt liv, av treningsglede og samhold? Hvorfor er du medlem i SK Rye?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Handleuke hos Milsluker'n

Milslukern ønsker å invitere alle medlemmer i SK Rye til handleuke i uke 47, fra mandag 19.11 til og med lørdag 24.11. Handleuken foregår i de ordinære åpningstidene.

Tilbudene gjelder kun i butikk, ikke nettbutikk. Husk å si fra at du er medlem i klubben når du betaler i kassen.

 

Martin Henrik Andresens bilde

Løp utenlands med Sportsklubben Rye våren 2019

Frister det med en utenlandstur med Sportsklubben Rye? Vi har tre turer å by på våren 2019: til Gran Canaria, Berlin og Gøteborg. Bli med oss på tur!

Sportsklubben Rye i Berlin

Martin Henrik Andresens bilde

Nice - Cannes 4. november 2018

Beste norske maratonløper, beste norske maratonstafettlag: slik gikk det med ryeløperne som løp maraton og halvmaraton. 

Martin Henrik Andresens bilde

Dagen før dagen. Nice - Cannes maraton

Det er dagen før dagen i Nice. Ti ryeløpere har tatt turen ned til den franske riviera for å løpe Nice - Cannes maraton.

Martin Henrik Andresens bilde

Tirsdagsintervaller på Bislett stadion

Vinteren kommer - finn frem shortsen! Intervalltreningene flyttes inn i varmen på Bislett stadion.

Sider

Abonner på Latest News