Du er her

Løpegruppa

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Klubbens vintertreningstilbud - en oversikt

Vi har et stort utvalg av treningstilbud i klubben i vinter: spinning, svømming, løping og styrketrening, og her er oversikten.

Kenneth Antonsens bilde

San Sebastian Løpegruppens årlige tur 2019

Trykk på kartet og se stor utgave med bl.a. høydeprofil

Rapport skrevet av Heming Leira.

En marskveld på Arte Pazza

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vil du måle din aerobe utholdenhet med en VO2-test og laktatprofiltest?

SK Rye har mottatt henvendelser om testing, så klubben har nå utarbeidet tilbud fra Magnat Center på Skøyen. Det er viktig å merke seg at dette kun er et tilbud og at det selvsagt er helt frivillig å benytte seg av dette.
Dato er ikke fastsatt, dette er heller ikke en bindende påmelding, men ved å fylle ut påmeldingsskjemaet øverst på denne siden  melder du deg bare som interessert, og vil få mer informasjon straks det foreligger.

Magnat treningssenter tilbyr oss testing til gruppepris. Jo flere som tester, jo større rabatt. Eksakt pris kommer når vi vet hvor mange vi blir.

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Åpningstilbud hos Milsluker'n

Velkommen til åpningsfest! 

Kenneth Antonsens bilde

12 plass til Laura Bakker i 105 KM lange Festival Des Templiers

105 km - 5000 høydemeter er en en utrolig krevende øvelse.  Vår egen Laura Bakker løp for 4 gang, og klatrer høyere opp på resultatlisten. Det er så massivt imponerende bare å fullføre. Denne gangen ender Laura på 12 plass. 

Gratulerer så mye!

Her har jeg sakset fra Laura's Facebook side: 

Kenneth Antonsens bilde

Hyttplanmila 2019

Landets raskeste 10km Hytteplanmila ble arrangert lørdag den 19 september. 2019 utgaven ble regnfull. Jacob Ingebrigtsen satte Norsk Rekord.

Som vanlig stiller en rekke Ryeløpere til start.

Jeg lånte Reidar Søbstad's FB innlegg for å fortelle litt mer om løpet

Reidar Søbstad:

Kenneth Antonsens bilde

Nøklevann Rundt 2019

Osloløpet Nøklevann Rundt, vokser år for år. Med rekord i antall forhåndspåmeldte på godt over 1200 personer. Inviterer Bøler IL til nok ett flott og fantastisk godt arrangert idyllisk løp på tampen av sesongen. 

Løpet ble vunnet av skiløper Anders Gløersen som løper den kuperte og relativt utfordrende løypa på 34.02. På damen siden vant Ley Muller på tiden 40.51. 

Kenneth Antonsens bilde

Løpegruppas årlige tur går til San Sebastian Spania 24. november

Under årsmøtet i Løpe- og skigruppa ble vi blant mange sterke alternativer enige om å sette kursen mot San Sebastian den 24. november 2019. Her kan man velge mellom full eller halvmaraton.

Fort eller sakte?

Kenneth Antonsens bilde

Oslos Bratteste 2019

Himmelen åpnet seg, og i Norges allers største en-dags motbakkeløps 10års jubileum stilte neste 3000 stykk til start i det som må sies tydeligvis var en gjørmete og glatt affærer.

 

2700 meter i lengde, men hele 407 høydemeter skal forseres før man møkkete og med sterk blodsmak i munne endelig stuper over mållinjen. Med pinne stive lår og med melkesyre ut av øya. Endelig glad jeg ikke løp. Men det gjorde hele 6 Ryemedlemmer.  Fantastisk gjennomført.

 

Kenneth Antonsens bilde

Berlin Maraton - Rekorder står for fall

Verdens raskeste maraton løype går i Berlin.  Alle vil til Berlin å løpe, og hvert eneste år løper nesten 50.000 mennesker Maraton.  Medlemmer fra Rye stiller selvsagt til Start. 

Sider

Abonner på Latest News