Du er her

Løpegruppa

Kenneth Antonsens bilde

Kystleden Halvmaraton 2019 - liten kuling og villt regn

Start i Horten  og går lange en flott kyststi mot Tønsberg. Man løper i skogen ved Åsgårdstrand , hvor man runder Munchs Hus og løper innom lille Afrika, og går i mål langs Ringshaugsodden.

Kenneth Antonsens bilde

"Perseløpet"

Tidligere Ryesyklist Bjørn Saksberg, startet i år, det han døpte "perseløpet", hvor løypene blir lagt opp slik at det blir optimale forhold for nettopp å slå personlig rekord. 

Løpene arrangerers litt ulike steder ( se http://xn--perselpet-q8a.com/ ) for detaljer.  Bjørn skriver på nettsiden om 5km.

Kenneth Antonsens bilde

GRATULERER TIL VERDENS FINESTE MENNESKER

VI I RYE ELSKER DERE.

Idag gifter Runar og Laura seg. De er så varme mennesker at jeg får tårer i øynene av lykke på deres vegne når jeg skriver om det. 

Vi er så stolte av dere,

Dere betyr så mye for så MANGE også utenfor vår klubb.

Noen mennesker gjør oss glad, noen gjør oss varme, noen gjør oss motivert, noen inkluderer oss, noe er forbilder. 

Kenneth Antonsens bilde

Hytteplantesten 2019

Sommerferien er definitivt over for i år. Ringerike kommune og Buskerud fylke byr nå på en rekke flotte løp. Hytteplanmila, Ringeriks Maraton, Drammen Halvmaraton, Eggemomila kommer nå på rekke og rad.  Lørdag den 10 august var det tid for Hytteplantesten 5 km raske ( 44høydemeter)  i lysløypa ved Eggemoen Flyplass. Simon og Christoffer innenfor topp 20!

Bilde over fra venstre: Kenneth Antonsen, Simon Tsuruta Pedersen og Christoffer Hagen og Bjørn Ragnar Tangen

Rye BU Søker Hovedtrener til 15år og eldre

Sportsklubben Rye terreng søker dyktig og inspirerende hovedtrener til ungdomsgruppa

 

Kenneth Antonsens bilde

Grenserittet -2019 Heia Jentene! Rapport fra Løpegruppa

Grenserittet 2019 lørdag den 3 August. Ble en solrik og varm og flott opplevelser. Selvom terrengsykkelrittene har fått mange færre deltagere senere år. Kan det kanskje tyde på at trenden sakte men sikkert kommer tilbake. For det er kjempemoro å delta i det velarrangerte rittet.

Kenneth Antonsens bilde

Kongsvinger Skogs Maraton 2019

Pallplass til Ingve Nasvik i Kongsvinger skogs halvmaraton.   Løpet går i flotte omgivelser i skogen. Løypa er av den krevede sorten. men artig og fantastisk god stemning i skogen.

Bilde lånt fra Kondis

Ingve Nasvik løp inn til 3 plass i sin klasse på sterke 1.30 i varmen.  Mats Holt Myrvold løp inn under 2 timer i den steinharde sugende løypetraseen. Gratulerer til begge.

Kenneth Antonsens bilde

Marit mot 100 ? _ Nr 52 San Francisco

Løpekaninen Marit Tørstad fortsetter sin imponerende maratonrekke. Hun bokførte søndag 28 juli sitt 52 løp. Denne gang i selveste San Francisco i USA.  Hun hadde noe uoppgjort her, da flyforsikelser i 2018 gjorde at hun misset starten.

Marit skriver på sin FB side følgende:

Kenneth Antonsens bilde

Farris Ultra 2019

Ultraløpet Farris ultra ble avholdt for noe få uker siden. Opplevelsen og løpet er verdt turen til Larvik. Her kan du velge mellom 67km, 21km eller 13km.

Kenneth Antonsens bilde

Blefjells Beste 2019

Spektakulære og utfordrende Blefjellsbeste 2019. Runar Sæther, Laura Bakke og Øystein Hansen løp 57km traseen.  UItraløp grenen vokser voldsomt, også selvsagt det flotte løpet i Blefjell i Buskerud/Telemark.  

(*Bilder lånt av den fantastiske Sylvain Cavatz)

Ultraløp vokser - en fantastisk flott måte å møte naturen og deg selv på.

Sider

Abonner på Latest News