Du er her

Jakten på ny løpegruppeleder er i gang

Martin Henrik Andresens bilde

Martin Henrik Andresen i Sportsklubben Rye

Jeg er stolt over å ha ledet løpegruppen til det den nå har blitt. Min toårsperiode som leder går mot slutten og jeg tar ikke gjenvalg. Jeg skal ikke slutte i klubben. Langt derifra. Jeg tror den beste måten å bygge en sterk organisasjon er å gi flere muligheten til å skape den.

Jeg ønsker vi skal styrke gruppen med en ny leder. Kanskje det er deg?

Vi har ambisjoner om at løpegruppen i Rye skal bli Oslos største treningsmiljø for mosjonister. Vi skal være sosial og inkluderende. Vi må være stor, slik at alle finner en treningspartner på sitt nivå. Vi skal legge opp til spennende reiser og inspirerende treningsmål. Noe som gjør at du snører på deg skoene, selv om sofaen kaller. Vi skal ta løpeteknikk på alvor og vi skal tilby varierte treninger. Vi skal dyrke vårt faste samlingspunkt i intervalltreningen. Dessuten skal vi utnytte klubbens urbane opphav til å skape nye, spennende løp for Oslo.

 

Den nye lederen skal være med å inspirere til at flere tar på seg joggeskoene og trener i felleskap. Vi ønsker en leder som er god på digital kommunikasjon og har lyst å skape noe for de løpeinteresserte i byen.

 

Den nye løpegruppelederen vil inngå i styret i Sportsklubben Rye og blir sentral i ledelsen av klubben. Man får muligheten til å lære om klubbdrift og organisering av idrettslag. Sportsklubben Rye er i enorm vekst og rett kandidat vil finne mange muligheter for utvikling. Vervet i hovedstyret er dessuten kompensert med styrehonorar.

 

Vervet som løpegruppeleder involverer ansvar for å arrangere Ryeløpet som går i slutten av mai hvert år. Løpet har vokst fra snaue 100 deltakere til å bli Oslos største 5 km-løp. Dersom du syntes dette høres spennende ut skal du sende oss en e-post for å melde din interesse. Valg av ny leder skjer på løpegruppens årsmøte i februar. Tiltredelse er på klubbens årsmøte i mars.

 

Jeg vil samtidig benytte anledningen til å takke for meg.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Du har gjort en flott innsats som løpegruppas leder og blir vanskelig å erstatte!! Bra at du ikke skal gi deg helt! - du må jo følge opp løpet fra Olaf Ryes plass wink