Du er her

Bloggen til Sigurd Gimre

Sigurd Gimres bilde

Rye XP i Tønsberg 2012

Fra 27-29 april har Rye XP sin årlige Tønsberg samling hvor vi lader opp til Enebakk rundt. Helgen startet med noe regn på fredag, men heldigvis så kom solen på lørdag slik at vi slapp å fryse for mye på dagens første langtur. Om noe timer er det klart for ny økt med styrketråkk og laktatmålinger:-)

 

Sigurd Gimres bilde

Følg Rye XP Live fra Trondheim til Oslo

På lørdag 25 juni kan man følge Rye XP live fra Trondheim til Oslo i sin jakt på å vinne. De antatt sterkeste konkurrentene dette året er CK Viktoria og Styrbjørn - Spinn. Vi kan garantere at det blir spenning fra start til mål så følg med

 

Sigurd Gimres bilde

Nordmarka rundt 2011 med Rye XP

I dag var det duket for Rye-rittet Nordmarka rundt. For Rye Expressen ble det et hardt men fint ritt, men vi har enda litt igjen før vi er i Trondheim-Oslo form og det ble nok en seier til Team X.

Bilder fra rittet finnes her: https://picasaweb.google.com/sgimre/RyeXPNordmarkaRundt22Mai2011#

 

 

Sigurd Gimres bilde

Presentasjon av RYE XP 2011

Rye XP 2011Årets utgave av Trondheim-Oslo nærmer seg og Sk Rye sitt første lag på distansen, Rye XP, begynner å ta form. Se presentasjon av  laget her!

Sigurd Gimres bilde

Lagbilde RYE XP 2011

I helgen var store deler av Rye XP i Tønsberg på treningssamling.

 

Totalt ble det over 60 mil på sykkelen i et fantastisk fint sommervær.

 

Sigurd Gimres bilde

Enebakk rundt - Sesongåpning for Rye Expressen

Mens NC gutta er i Sandens og sykler Norges Cup var det idag for mange Rye syklister duket for årets første vårklassiker, nemlig Enebakk rundt.
 
For Rye Expressen gikk det meste etter planen, men dessverre glapp seieren.
 
Vi hadde på forhånd bestemt oss for å kjøre noe mer kontrollert enn tidligere slik at det skulle bli en best mulig treningsøkt for fleste mulig. Det er jo tross alt Trondheim-Oslo som er det store målet.