Du er her

Klær til sykkel, løp, ski og triatlon

Nettbutikken for salg av Rye-klær til sykkel, løp, ski og triatlon er nå åpen!

Logg inn her: https://bravteamwear.no med brukernavn RYESK

Rye har inngått en tre års klubbkontrakt med Brav Norway AS, tidligere Original Teamware AS, om leveranser av klær til klubben. Avtalen gjelder alle klubbens grupper og omfatter merkene Kalas (sykkel og Tri) og Swix (ski og løp).

Vi er veldig fornøyd med å kunne fortsette med Kalas. De har levert kvalitetsprodukter til oss over tid og er en viktig samarbeidspartner på flere arenaer. Avtalen sikrer også videre Kalas-sponorat av Terrengsykkelfestivalen.
Avtalens innhold innebærer at Kalas vil være Ryes største sponsor og gir også økonomisk forutsigbarhet for Rye som klubb.

Ved kjøp av Rye-profilert tøy vil man nå få produktene sendt hjem til medlemmene.

Nettbutikken til Sportsklubben RYE vil være åpen hele tiden med datoer hvor bestillingene blir sendt til produksjon. Klærne blir bestilt på bravteamwear.no med kode: RYESK.

Bestillingsperiodene følger etter hverandre, og du kan se når denne bestillingsperioden er slutt når du er logget inn. Mellom hver bestillingsperiode er nettbutikken lukket i omtrent en dag, før en ny periode starter. Ved slutten av hver bestillingsperiode samles bestillingene opp, produseres og sendes til den enkelte. For mer produksjons- og leveringsinformasjon, se https://bravteamwear.no (og brukernavn RYESK).

Det vil etterhvert som situasjonen tillater det bli lagt opp til en show- og prøvekveld med Brav, og det vil på de ulike Rye-arrangementene også bli anledning til å prøve klær.

For generelle spørsmål, ta kontakt med styrets markedsansvarlig eller send oss en mail.


Skiklær (nye 2021):

 

Har du reklamasjon på klær kjøpt hos Kalas/Orginal gjør du følgende:
 
Send mail til support@orginal.no og si du har en reklamasjon – oppgi navn og adresse, det vil bli brukt i returlappen du får tilsendt.
 
Du får en mail med vedlagt returlapp for fri frakt tilbake til Kalas/Orginal. Denne printes ut og festes utenpå pakken før den leveres på nærmeste postkontor.
 
Det er to års garanti på glidelåser/sømmer og andre produksjonsfeil.
Glidelåser og sømmer (ikke i pad) repareres i Norge.
Feil med pad og andre reklamasjoner vil vurderes og evt. sendes til fabrikken i Tsjekkia for ny produksjon.

Gruppe: 
Landeveissykkel
Sykkel
Løpegruppa
Skigruppa
Triatlon
Terrengsykkel
Barn og ungdom sykkel
Rye Ekpressen
Rye 15
Rye 16
Rye 17
Rye 3
Rye 2
Rye-Tempoen
Rye 22
Barn og Ungdom - Landeveissykkel
Barn og Ungdom - Terrengsykkel
Barn og Ungdom - Utforsykkel
Rye 1
Rye 19
Rye Masters
Sykkelkross
Enduro
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese