Du er her

Om Sportsklubben Rye

SK Rye er den offisielle forkortelsen som vi ønsker at medlemmene skal bruke når de melder seg på konkurranser i klubbens navn.

Klubben ble stiftet i 1920 på Olaf Ryes plass i Oslo – derav navnet.  Fra å ha vært en klubb for noen få ivrige idrettsgutter fra Grünerløkka og der omkring, har vi dag mer enn 1300 medlemmer. De fleste bor naturlig nok i Oslo og omegn, men medlemsarkivet røper at vi har medlemmer over hele Norge og i flere land!

Medlemmene er barn og ungdom, kvinner og menn i alle aldre. Klubben har flere idrettsgrupper: Landeveissykling og terrengsykling, løp, ski, triatlon, samt egen gruppe for barn og ungdom. Sistnevnte gruppe tilbyr både terreng- og landeveissykling.

SK Rye profilerer seg som en klubb med aktivt og sosialt treningsmiljø.  I de to spørreundersøkelsene som vi har gjennomført blant klubbens medlemmer i løpet av de siste årene, kommer det klart fram at trivsel og samhold gjennom idretten, oppleves som viktige faktorer i klubben vår.

Vi har mer enn 1300 medlemmer, og ønsker oss stadig flere. Det er viktig for oss at du føler deg hjemme i klubben også om du ikke har noen ambisjoner om å havne øverst på resultatlistene, det er ikke nødvendig å jevnlig ikle seg seg startnummer for å melde seg inn hos oss, vi synes det er svært hyggelig med medlemmer som er med for treningsfellesskapets skyld.

Vil du bli medlem kan du lese mer om fordelene ved det her.

Vi er også alltid på jakt etter ildsjeler som brenner for idretten, og vil gjøre en liten innsats for fellesskapets beste. Vi er organisert med et gruppestyre for hver gruppe (sykkel, løp/ski, triatlon og barn og ungdom), hvor lederen for gruppestyret også sitter i hovedstyret. Mer om dette her.

I 2020 blir klubben 100 år, og dette har vi tenkt å markere på flere måter. Vi har nedsatt en jubileumskomité som jobber med jubileumsmarkeringen, og vi planlegger også å vise flere glimt fra klubbens lange og spennende historie. Litt mer om vår historie kan du lese her.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese