Du er her

Bloggen til Enok Vatnar

Hamar- be there, or be square

På Lillehammer var Øystein nødt til å gi seg. Fortsatt ingen skader. Litt små plunder med to sykler, men laget er samlet. Dette er en strek gjeng. Gode nyheter: Per Christian traff mat-teamet til Rye 17 på Lillehammer. Han fikk lånt seg ny sykkel på Oppdal og gjør et kjempe ritt!!

Spådom

hittil har gutta (og jenta) kjørt utrolig bra. De har klart å opprettholde et høyt tempo, og klart å holde seg til tidsplanen. Dersom de fortsetter dette fantastiske opplegget, vil de være i oslo ca 01.02 i natt.

Lillehammer

godt gjenomført mat stop. Noen som merker mila i låra! Fortsatt godt humør. Ingen nye punkteringer, unntatt ett i hjulbilen... Og ja, sola skinner. Vi har desverre noe problemer med å få lagt ut bilder fortløpende.

Oppdatering

passert Hjerkinn for omlag 30 min siden og møtte på Motvind- merk stor M!! Men gutta er ved godt mot :) ingen skader hittil og sola skinner! Snart blir det 5 min matstopp.

Opp og opp og...

...snaaart på toppen. Kvitta oss med regnet og er snart på høyfjellet. Sola titter fram. Desverre har vi mistet to mann ved Oppdal. Per Christian fikk trøbbel med sykkelen, men har fått lånt seg en ny, og skal henge seg på rye 20 laget. Stå på!!!

nedover

endelig nedover og solglimt. Dette hjelper nok på humøret. Under ca en time er det mat stopp på Oppdal

status

da har vi hatt en punktering 9- kasse og en som trengte litt opptrekk. Kun duskeregn så dette går bra :)

Start

Flott start med alle gutta. Noe spent gjeng som var veldig klare for å legge på hjul. Været? Nei, det kunne vært værre :) Glir godt. Hatt toppfart hittil over 30Km/t.

Oppdateringer under Trondheim-Oslo

 Bloggen som oppdateres vil ligge på http://www.sportsklubbenrye.no/blog/21015

Rye 17 - Lokasjon

Sider