Du er her

Enebakk Rundt

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Vi møter kl. 08.30 ved Skullerudstua. Da må du være klar. Alle må ha navn på hjelmen. Helst på begge sider. Alle som har stiller i Rye trøye. Har du ikke det så stiller du i så nøytrale klær som mulig. (Våre ryttere fra andre klubber stiller i egne farger.) Unngå blafrende klesplagg og plagg som kan blåse seg opp. Vi snakker litt om rittet og hvordan vi skal kjøre, så varmer vi opp og så er det ritt. Vi starter kl. 09.35, rett etter Rye 17. Men vi skal kjøre vårt eget ritt, unngå mas og tjav.

Vi tar det rolig i starten så vi ikke blåser ut noen i småbakkene opp til Oppsal. Fra Marikollen til Enebakk og inn fra Enebakk skal det gå raskere. Her er det viktig at kjedet flyter, at vi holder jevn fart i kjedene slik at vi ikke får luker.

Viktig at de fremste finner get godt spor for resten av kjedet. Det er en del dårlig asfalt så dette må du alltid tenke på når du er foran. De forrerste legger seg ut i god tid og inn igjen når hele laget er forbi den dårlige asfalten. Blir det bremsing i feltet så må den varsles, med f.eks. PASS.

Nå er det bare å glede seg. Vel møtt

per chr.

Hva gjør de på Rye18, som ikke har fått startsnummer, men har lyst å være med?  

Per Christian Dæhlins bilde

Hei,

Er det fullt slik at du ikke får melde deg på?
Møt opp kl. 08.30 ved Skullerudstua så tar vi det da.

per chr.