Du er her

Løypevalg terrengtrening mandag 11/5 fra Sognsvann

Tord Bern Hansens bilde

Foreslår at vi sykler inn til Svartkulp, Ankerveien, men at vi denne gangen sykler opp til venstre før Blanksjø (oransj løype på kartet) for å få litt variasjon. Følger denne opp til grusveien som tangerer i sydenden av Store Åklungen før vi snur 180 grader og kjører gul og deretter grå sti nedover. Tror den kalles Hobo eller Skjelettstien, og er utrolig morsom med mye bra flyt. Dette er en runde som bør gå på 1,5 timer, men kniper det, kan snarvei på grus benyttes. Vil noen sykle lengre, har jeg noen lange og fine omveier fra Ankerveien/Blanksjø til Brekke ;-)

 

Som sist prøver vi som er foreldre fra barne- og ungdomsgruppa å kjøre sammen med resten av terrenggruppa i Rye, slik at alle derfor finner noen på sitt nivå.

 
Forrige mandag holdt de ivrigste av oss på i 2,5 timer opp E6 til Ullevålseter, over Vettakollen, ned til Rikshospitalet, opp igjen til Sognsvann og deretter til Brekke. Nesten alt på sti. Årets beste tur, men den satt i beina til torsdag, og med tanka på at det er Nissancup allerede onsdag denne uken, er jeg innstilt for egen del å redusere litt på intensitet og lengde i morgen.
 
Hvis noen kan navngi / korrigere navnet på de ulike stiene på kartet er det glimrende. Tror den røde kalles E6, den grå er skjelettstien (Skeleton), den gule kalles den gule stien og den oransje kalles midtløypa.

Her er et lite kart over stier mellom Sognsvann og Ullevålseteren som jeg fant