Du er her

Gode Rye-resultater i Norgescup Rundbane i Stavanger

Lørdag 9. mai arrangerte Hafrsfjord sykkelklubb 3. runde i årets Norges Cup rundbane. Rittet gikk i teknisk krevende løyper i Sørmarka, med mye sti og få mulighter til å hvile. Det hadde regnet en del dagene før rittet, og rett før start kom det en skikkelig haglbyge. Løypene var derfor tunge med mange glatte røtter og store utfordringer. Rett før start klarnet det imidlertid opp, og solen tittet frem til glede for alle frammøtte.

Rye hadde kun to deltagere med denne gangen, men begge hevdet seg meget godt. Kristoffer Røed ble nr 3 i M-junior og tok dermed sin første pallplass for året, mens Ole Jørgen Levy tok en sterk 6. plass i samme klasse. Dette var en fin forsmak av sykling i Rogaland før NM som arrangeres på Sola senere i sommer. Etter denne helgen ligger Kristoffer på en god 2. plass sammenlagt i rundbanecupen og Ole Jørgen på 11. Alle resultater her.

To ivrige Rye-gutter legger planene før start.