Du er her

Topp plasseringer av Rye ryttere i landeveisrittet Østfold 3 dagers

Det var gledelig stor deltagelse fra Rye, med hele
 10 påmeldte fra Ryes Barne- og Ungdomsgruppe fordelt på 2 fra M11-12, 7 fra M15-16 og 1 fra K Junior.  Det var fantastisk innsats fra alle ryttere, og i M15-16 ble det ble flere topplasseringer

Arrangementet er delt på 3 ritt, og starter på forskjellige steder i Østfold. Fredag var det tempo ritt i Råde, lørdag gateritt i Fredrikstad sentrum og så avsluttet det hele med fellesstart i Halden fra Fredriksten festning.  Dette er et ritt for all klasser fra 10 år og opp til elite, og i år var det ny deltagerrekord med ca. 450 ryttere.

Det var spesielt i gaterittet på lørdag og ikke minst på fellesstarten på søndag hvor Rye’s ryttere markerte seg sterkt. Tord Flydal (M15-16)ble nummer 3 på begge distansene, og William O. Brekke Johansen (M15-16) gikk helt til topps og vant hele fellesstarten på søndag. Dette er en fantasisk prestasjon fra begge våre ryttere, spesielt når startfeltet telte 82 ryttere fra hele landet. Stor gratulasjon til dem begge!

Vi håper på enda større deltagelse fra Rye neste år, da dette er et meget hyggelig og profesjonelt gjennomført ritt.

Glade Rye ryttere på pallen etter 80 km. fellesstart – vinner Wiliam O. Brekke Johansen og 3 plass Tord Flydal.