Du er her

Nissan Cup på Gullhaug

Erling Mosebys bilde

Nissan Cup sesongen er kommet godt i gang, onsdag 27. mai ble det tredje Nissan Cup arrangert på Gullhaug av BOC. Som i fjor har SK Rye har stor deltakelse i cupen. På Gullhaug var det om lag 70 ryttere som stilte til start med Ryedrakten.

Bildet er fra terrengsykkel.no

Løypa på Gullhaug er stedvis teknisk utfordrende med krevende oppoverbakker og nedoverbakker som krever både ferdigheter og mot. På terrengsykkel.no er det en reportasje fra Gullhaug der det heter: "Flere av de yngste imponerte med en sinnsyk fart i de tekniske utforkjøringene. Dette lover godt for fremtiden til norsk terrengsykling." For de foreldrene som er tilskuere, er det vel ikke alltid fremtiden til terrengsykkelsporten man er mest bekymret for når man ser på podene raser nedover.

 

Rye-rytterne er ikke bare mange, de er også raske. Det er spesielt gledelig å se at jentesatsingen til Rye gir resultater. På Gullhaug bidro Ellinor, Anette, Frida, Sylvi og Tone til at det var Rye-jenter på pallen i alle klasser fra 12 år og opp til senior. Ellinor sågar øverst på pallen.

 

Det var også mange pallplasser blant guttene. Håvard og Erling sørget for god stemning på gutterommet med hver sin seier i hhv M10 og M12. I M15 16 fortsetter Sondre å dokumentere den gode formen han har hatt i hele vårsesongen med 2. plass i M15-16. I juniorklassen klarte Ole Jørgen sin første pallplass i år med en tredjeplass.

 

For flere resultater se www.nissancup.no

Onsdag 3. juni er det Rye som arrangerer neste ritt fra Langsetløkka. Vi håper flest mulig stiller opp enten som deltakere eller som hjelpere.

 

Noen av bildene er fra Frank Solberg i bergodal.

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese