Du er her

Ny fremgang for Lille 40

Stian Petersens bilde

 

Lille40

Lille 40 stilte til start på Randsfjorden Rundt siste helg.
Laget stilt til start med 22 ryttere.

 

Laget tok raskt igjen Asker, selv etter en svært rolig start.

 

16 ryttere kom til mål med laget. Samholdet var sterkt og det var mye positiv snakk i rulla. Alle bidro med det de klarte.

 

 

 

 

Tiden ble 3:54, ca 14 minutter bak 15-timern. Dette holdt til en god 4. plass. HCK og Nittedal tok 2 og 3 plassen. Disse lagene startet sammen og talte over 30 mann. Hadde disse lagene kjørt hver for seg, ville nok L40 besatt 2. plassen.

 

Laget er betraktelig sterkere i 2009 enn noe år tidligere. Laget har fått mange nye sterke ryttere bl.a. fra terreng. Tiden på RF, selv med 4-5 av kjernerytterne syke, viste en tid på ca 6 sekunder pr km saktere enn 15-timern på dette rittet og da med vesentlig færre ryttere til start. Fremgangen er stor. Med stor satsning på effektiv rullekjøring mener vi at vi vil kunne knappe innpå en del i forhold til andre lag.
Laget ser frem til Lillehammer med store forventninger.
I dag teller laget 23 ryttere påmeldt til DLSP.


Vi håper at dere som ikke får plass på XP og 15-timern kan hjelpe oss fra Lillehammer og sette SK Rye på kartet også på denne distansen. Det er egentlig rart at vi ikke også kan dominere denne distansen med så mange sterke ryttere.
Vi ønsker å styrke denne satsningen og ønsker derfor spesielt XP og 15-timer ryttere velkommen til å kjøre med oss fra Lillehammer.

 

Sykkelhilsen

Stian
Kaptein L40

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese