Du er her

Utforgruppas høstaktiviteter

Treninger
Hei alle sammen, nå er tiden inne for å suse nedoverbakke igjen. Vi tar opp tirsdagstreningene f.o.m. kommende uke (18. august) kl. 1800 i Grefsenkollen.
Jeg håper at alle som kom innom på treningene før sommerferien har lyst til å være med videre, i tillegg ønsker vi naturligvis nye velkommen. Heiskort koster kr. 150,- for en kveld, mens sesongkort koster kr. 1500,- Ta med keycard om du har det, ellers må det kjøpes for kr. 50,-. Man må også ha en festeanordning mellom sykkel og heis, leie kr. 100,- kjøp kr. 400,-
 
Husk nødvendig beskyttelsesutstyr, som minimum er: helhjelm, ryggplate, kne- og albuebeskytter, samt hansker.
 
For de som har lyst til å prøve, men hverken har passende sykkel eller beskyttelsesutstyr, har vi nå kjøpt inn ett sett fullt beskyttelsesutstyr for utlån, samt at vi er heldige å disponere en utlånsykkel fra Stians-Sport en begrenset periode fremover. Gi meg beskjed om dette kan være aktuelt for deg.
 
Konkurranser
NM går i Siljan 23. august. Her er det kun ryttere som tidligere har deltatt i Norges Cup ritt som deltar fra Rye. Dette er Sondre Furuheim / Bendik Bolstad i M13-14 og Simen Arseth / Eivind Sandell i M15-16. Vi ønske de lykke til.
Søndag 6. september er det Norges Cup i Grefsenkollen. Her er det mulighet for alle som ønsker å delta, forutsatt at man er medlem i Rye og har løst lisens. Jeg oppfordrer de som har vært med på noen treninger til å være med. Morsomt om Rye kunne markere seg med bred deltagelse her. Uansett vil jeg oppfordre til å komme å heie på våre ryttere, det er også kjempegøy å se norgeseliten senior, her går det virkelig unna. Det vil kjøres en ny løype for anledningen.
 
Samling Hafjell
Vi planlegger en høstsamling på Hafjell ihelgen 25. - 27. september. Da er det sesongavslutning i norges beste og største bike park, med en morsom konkurranse som passer alle, nemlig "chainless". Her tar vi kjedet av sykkelen og kjører på tid i Parkløypa, bremse minst mulig med andre ord da vi ikke har tråkraft! Veldig gøy og lite alvor. Vi får to hele dager med nedoverkjøring. Det vil være begrenset med plasser og de som har deltatt på flest treninger står først i køen.
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese