Du er her

Birken 2009

Redaktøren var av dem som ble heftet av tett trafikk mot målområdet, og kom seg aldri lenger enn til gågata på Lillehammer. Men med bred mediedekning, selv den minste avis har jo hatt en journalist, en kjendis eller en næringslivsleder som har lagt det usunne livet bak seg og trent til birken, regner vi med at de fleste har fått med seg at det var vått, nokså kaldt og at alle som syklet litt fort ble sølete og skitne til det ugjenkjennelige! 

Sportsklubben Rye var  klubben med flest medlemmer på startlista, nesten 250 stykker og her (skriv inn %rye% i feltet for klubb) kan du se hvem de er som hadde meldt seg på og som fullførte Birken 2009. Mange flotte plasseringer - gratulerer til alle sammen!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

hei Anna lina! lurer på hva som er riktig klubbnavn ved påmeldinger? kansje du eller erik

vet. er det SK RYE eller RYE SK eller SPKL RYE? hadde jo vært lurt om vi skrev likt!

Erik Øystein Johansens bilde

Hei Arne,

 

Dette er en gjenganger!

Klubben vår heter "Sportsklubben Rye". Skal dette forkortes er det korrekt med "Sk Rye". (merk liten k i Sk) Eller så kan man selvsagt skrive alt med store bokstaver "SK RYE". Hvorfor Birken har innført "RYE SK", noe de automatisk oversetter til Sportsklubben Rye, må man spørre dem om. Det er ihvertfall helt feil.

Hilsen Erik