Du er her

Skisamling Sjusjøen 2009

Espen M. Christoffersens bilde

Skigruppa har tradisjonen tro gleden av å invitere Ryes skiløpere med følge til treningssamling på Fjellheimen Sjusjøen Fjellpensjon i perioden 27. til 29. november 2009.

 

Vi har reservert 50 plasser og snøsikre Sjusjøen med sitt gode løypenett skulle være velkjent for de fleste.

 

INNKVARTERING: 2 og 4-manns rom i hovedhuset, dusj og wc i korridor. Samt en del leiligheter (3 til 8 senger). Vi satser på å ha det sosiale i hovedhuset som vanlig.

PRIS: kr 975,- pr person inkl. fullpensjon. Prisen inkluderer ikke lintøy/håndkle - kan evt. leies for kr 100,- pr. sett.

TRANSPORT: Ingen felles transport. Vi bruker egne biler, men avtaler med hverandre slik at vi fyller opp færrest mulig doninger. Ankomst fredag senest kl. 20:00 til aftensbuffet.

PROGRAM: Som tidligere legger vi opp til helt fritt opplegg. Man deler seg gjerne i grupper etter nivå og ambisjoner. Forutsatt gode spor og greit føre, vil vi prøve få til en økt med teknikktrening i klassisk. Ellers legger vi vekt på sosialt og hyggelig samvær.

BETALING: Med kort eller kontant før avreise i resepsjonen til Fjellheimen Sjusjøen Fjellpensjon.

PÅMELDING: http://nydalen.idrett.no/pmdb/

Bindende påmelding, siste frist er onsdag 28. oktober. Husk å angi hvem du evt. vil dele rom med, så skal vi gjøre vårt beste for å få kabalen til å gå opp. Navnelisten sendes Fjellheimen umiddelbart etter fristens utløp. Det er i år dessverre ikke mulig med etteranmelding, fordi det står flere andre klubber på vent akkurat denne populære helgen. Førstemann til mølla....

 

SPØRSMÅL: For spørsmål kontakt:

Espen Christoffersen - espen@brakvatne.netFJERN
Leif Ivar Soleim - lisoleim@gmail.comFJERN
(Tlf. Fjellheimen: 62 34 76 80).

INFORMASJON: Det sendes ut nærmere detaljert program til påmeldte i løpet av november.

Skigruppa håper på god oppslutning og topp skiføre!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle være med på skisamlingen neste helg. Hvordan jeg kommer meg opp dit er foreløpig litt uklart...har nemlig ikke egen bil selv...ennå. Er det noen jeg evt kan sitte på med....som har plass til to par ski og staver, litt treningstøy og undertegnede! ??

hilsen Thorstein Wines

PS; ha en fin treningshelg:-)

 

Sten Enggravs bilde

Kjører fra Oslo fredag klokken 14.00.

 

Sten tlf: 901 11 991

Sten Enggrav