Du er her

Vellykket treningshelg for løpegruppa i Lillomarka

Ryes løpegruppe på Fjelllvang Lillomarka 2009å Løpegruppa dro på treningshelg i Lillomarka 17-18. oktober. Vi satset miljøvennlig med tog til Snippen stasjon og deretter en 40 minutters gange til Oslo og omegn turistforenings hytte Fjellvang. Etter å satt fra oss bagasjen, bar det ut på løpetur med fokus på teknisk trening. Vi var så heldige å ha med oss Marit Synnevåg og Filiz Mahzhad som trente oss i teknikker for riktigere teknisk løping. Hytta lå et steinkast fra Sinober sportstue, noe vi hadde glede av etter løpeturen med vafler og toddy i solveggen. Bilder fra turen ser du her.

 

Ettermiddagen hadde vi workshop på temaet "De vanligste skader" blant løpere, kyndig ledet av løpegruppas legespesialist på temaet, Tomm Kristoffersen. Deltagerne hadde rikholdige erfaringer å øse av, og damene med de peneste bena ble valgt som demonstrasjonsmodeller. En kyndig skadebeskrivelse ble fulgt opp av forebyggende og kurativ behandling.

 

De som trakk seg fra turen kan angre; Marit og Reiduns Thai-suppe med kylling og kokos som hovedingredienser hadde krydder de færreste hadde hørt om. Det smakte himmelsk!

 

Søndagen ble det langtur gjennom Lillomarka fra Sinober til Lilloseter og deretter forbi Søndre Langvann og Vennervann før noen satte kursen nordover. De mest utholdende fortsatte vestover over Barlindåsen, og nøt en av Oslos mest praktfulle utsikter før retur mot Fjellvang. Når toget gikk 12:31 fra Snippen, hadde man fortsatt mye igjen av søndagen til andre morsomme ting.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese