Du er her

Konkurransesatsing for 13-15 åringer på sykkel

Tord Bern Hansens bilde

Vi har flere gutter og jenter i 13-15 års alderen som er ivrige og finke til å sykle. Mange hevder seg svært godt innenfor sin aldersklasse nasjonalt.

Satsingen retter seg mot ryttere i denne aldersgruppen som har lyst til å trene og utvikle seg mer i sykling enn det som det ordinære tilbudet gir mulighet for.

Vi ønsker å legge til rette for at rytterne utvikler individuelle ferdigheter innenfor utholdenhet og sykkelteknikk, og at de får kunnskap og gode vaner om treningsplanlegging, kosthold og gjennomføring av konkurranser. Vi skal også skape en god basis for de som ønsker å fortsette som Ryes satsningsryttere fra de er 15/16 år til U23.
 
Fokus er aldersgruppen 13-15 år. Om det er spesielt ivrige 12-åringer, eller 16 åringer som ikke har tatt steget helt opp i Ryes satsningsgruppe, er det også åpent for disse. Målgruppen vil fortsatt være en del av hele miljøet i aldersgruppen, men det legges til rette for at de skal få noe mer individuell og planmessig oppfølging enn hva vi har hatt i dag. Satsingen skal ikke begrense muligheten for å satse på annen idrett, for eksempel langrenn eller skøyter vinterstid.
 
 
Synes du dette høres interessant ut, kan du melde deg på HER.
 
De som har meldt sin interesse vil bli invitert sammen med foresatte til et oppstartsmøte på nyåret.
Group content visibility: 
Offentlig - alle kan lese