Du er her

God jul!

Klart man er stolt av trøya si!Kjære Ryevenner!

Bak oss ligger snart et år med stor vekst og framgang i klubben. Det er nå mer enn 1500 medlemmer som virkelig synes!  Overaltfra kommer det meldinger om at Ryedrakten er sett. I skogen, i byen, på landeveien og i butikken. Morgen, middag og kveld. Hele åssiden ned fra Sognsvann mot Ullevål er kledd i ryedrakter når treningene i barne- og ungdomsgruppa er avsluttet på kveldene i sommersesongen!  Det er en stolt trøye med klubbens offisielle emblem og skrift som eneste pryd.

Å bære klubbens drakt forplikter. Vi liker å tenke at folk omtaler Sportsklubben Rye og dens medlemmer i rosende ord: hensynsfulle på sykkel, hjelpsomme og hyggelige. Heldigvis er tilbakemeldingene stort sett entydig positive.  La oss sammen styrke draktens positive omdømme ved fortsatt å opptre med respekt og verdighet.

 

Vi har nå inngått ny avtale med Spinn når det gjelder sykler og sykkelutstyr. Styret vet at dette er en avtale som sikrer gode rabatter og høy kvalitet på service og leveranser.  Det er viktig at medlemmene kjenner sin besøkelsestid og benytter seg av gruppenes mulighet til å lage større bestillinger på avtalte handlekvelder.  Vi tror at medlemmene vil bli fornøyd med priser, kvalitet og service.

 

God rekrutering av Ryemedlemmer!Barne- og ungdomsgruppa er i stadig vekst.  De teller nå 311 medlemmer under 23 år. Barne-og ungdomsgruppa er medarrangør av Oslo Landeveiscup  - en statsning for barn og unge som ønsker utfordringer i forskjellige typer ritt på landeveisracer. Stor oppslutning og flotte resultater for våre ryttere tyder på at dette har vært et tiltak som er kommet for å bli. Det er også startet en utforgruppe på sykkel dette året. Det er gledelig stor aktivitet i gruppa som drives meget godt av flere ildsjeler.  Gjennom flere år har hovedstyret i klubben enstemmig bestemt at vi prioriterer støtten til barne- og ungdomsgruppa.  I dag viser det seg at støtten har båret frukter i form av et svært variert og mangfoldig treningstilbud og utvikling av flere talenter som gjør det meget godt i ulike konkurranser helt opp på nasjonalt nivå.

 

Ivrige triatleterI august gikk Oslo barnetri av stabelen. Her debuterte et stort antall gutter og jenter i området i og rundt Sognsvann i svømming, sykling og løping.  Vår egen triathlon- og multisportgruppe sto som hovedarrangør av nyskapningen og de gjennomførte et prikkfritt arrangement.

 

Gjennom hele året kan vi lese om treningssamlinger, gode prestasjoner, arrangementer og reiser på hjemmesiden vår. I tillegg ligger aktivitetskalenderen der og lokker med fristende tilbud i alle grener. Det er aktivitet så å si hele året igjennom i form av trening, samlinger, konkurranser og reiser i inn- og utland med tilbud om deltakelse. Heldigvis fins det unntak for de aller helligste dager og kvelder i året.

 

Hjemmesiden er kommet i ny og avgjort forbedret utgave takket være vår svært dyktige kasserer Ståle Berg. Hans utrettelige innsats har skapt et velorganisert regnskap i tråd med krav og forskrifter. Likedan har medlemsarkivet blitt oppdatert av ham slik at det fungerer hensiktsmessig og tjener mange funksjoner.

 

Når julen snart ringes inn, er det rimelig å anta at de fleste medlemmene i Sk Rye kan se bort fra kaloritelling når julematen og drikkevarene skal fortæres. Aktiviteten, slik den gjenspeiler seg i treninger og konkurranser, er så overveldende at det skal spises mye feit mat før mange må gå til innkjøp av ny garderobe på nyåret.

 

Overalt hvor jeg ferdes og snakker med nye medlemmer, hører jeg det samme omdømme av klubben: De har opplevd imøtekommende, humørfylte og treningsglade ryefolk.  Jeg er imponert over samholdet og humøret i klubben. Det er rett og slett limet som stadig klistrer nye medlemmer til de forskjellige gruppene våre.

 

Rye EkspressenStyret i klubben vil fortsette arbeidet med å diskutere på hvilke måter vi kan prioritere våre midler slik at de gavner sportslig fremgang for medlemmer og grupper klubben velger å satse på. Like viktig er arbeidet i gruppene som skal skape gode treningstilbud, samlinger, skaffe gode trenere og ledere og skape et godt miljø hvor alle finner sin hylle. Det er grunn til å dele ut julestjerne til alle som legger ned et stort arbeid for at medlemmene skal kunne få et sportslig godt tilbud.

 

Julen er tiden for de smarte investeringer.  Omsorg, omtanke, varme klemmer og tid sammen med dine kjære med hjelpsomhet og raushet som gaver, gir ofte tifold igjen. Det gjenstår å ønske hver og en riktig god jul og et fremgangsrikt år. 

 

Med julehilsen

Lars Åge Hjelseth
Leder Sk Rye

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese