Du er her

Har du treningsplanen for 2011 klar?

Erik Øystein Johansens bilde

Foto av Gunnar Sandvik/NRKSk Rye og KAKA-trening har inngått et samarbeid i perioden 1.oktober 2010 til 1. oktober 2011 for treningsveiledning og coaching av Ryes medlemmer. KAKA-trening drives av Knut Anders Fostervold med Kurt Asle Arvesen som rådgiver og motivator. Du kan lese mer om KAKA-trening her. Denne avtalen er todelt. En klubbavtale som sikrer profesjonell treningsveiledning av enkelte grupper i Sk Rye og en individuell avtale som klubbmedlemmene kan dra nytte av til redusert pris.

 

Klubbavtalen inkluderer idag Rye Ekspressen og Rye Tempoen som vil få treningsprogram og oppfølging av Knut Anders Fostervold. Videre er det en opsjon å utvide samarbeidet til å inkludere flere grupper. Dette vil bli endelig avklart ved etablering av et nytt landeveisstyre. Det er landeveisgruppa som formelt engasjerer KAKA-trening.

 

Som følge av denne klubbavtalen får alle Sk Ryes medlemmer et tilbud om individuell coaching med KAKA-trenings Knut Anders Fostervold til klubbpris. De som kan tenke seg å ha en personlig treneravtale med Knut Anders må snarest melde seg ved å ta direkte kontakt med ham på mail: knut.a.fostervold@live.no. Her praktiseres førstemann til mølla prinsippet fordi han har begrenset kapasitet til å ta på seg treneroppgaver, men han ønsker å gi Rye-medlemmer en mulighet til å melde seg på innen 15. August. Dersom det er mange som ønsker å benytte seg av dette tilbudet vil han si stopp når han mener grensen for hva han kan ta av coachansvar er nådd. Han har allerede coachansvar for både eliteryttere og ryttere i aktive turryttere som ønsker å forbedre sin prestasjoner.

En coachingavtale med individuell oppfølging fra KAKA koster ordinært 30.000,- for en grunnpakke. De som er medlem av Sk Rye får igjennom klubbavtalen et tilbud på denne pakken til 15.000,-.

 

Denne pakken inneholder:
- Treningsprogram for 12 mnd. 
- Coaching og tett oppfølging på mail, sms og telefon. Her foretas endringer og justeringer av program som følge av feedback og vurderinger fra trener. Det forventes og kreves at de som inngår avtale leverer en skriftlig statusrapport hver 14 dag minimum for at trener skal kunne være i stand til å foreta de valg som er riktige for best mulig sportslig utvikling.
- Minimum 3 besøk av trener der du bor. Her vil vi ha en coachingsamtale og evt trene litt sammen.

 

Det kreves at de som går inn på en slik avtale er dedikerte til det de driver med og ønsker å følge det opplegget trener og utøver blir enige om. Dersom endringer av treningprogram skal gjøres er det viktig at dette skjer etter dialog med trener. Man trenger ikke å være på et høyt sportslig nivå for å få en coachingavtale med KAKA, men det kreves motivasjon, ærlighet og positivitet :-)

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese