Du er her

Rye-Ekspressen 2011

Erik Øystein Johansens bilde

Trykk på bildet for å lese historien bak Rye EkspressenRye-Ekspressen, Sk Rye sitt flaggskip gjennom et tiår, har i de to siste årene fått hard konkurranse og er kommet på defensiven i å forsvare sin plass som Norges beste lag i langdistansesykling. Dette er ikke noe vi lar gå upåaktet hen. Målsettingen til Rye-Ekspressen er å gjeninnta "tronen" som Norges beste lag i langdistansesykling. Er dette noe du "bare må være med på", enten som rytter eller mannskap, så må du lese videre!

Klubben har hatt en voldsom økning i medlemsmassen de siste årene. Dette har ført til at Sk Rye har stilt med mange store lag som leverer gode prestasjoner på sitt nivå. Her kan vi rekrutere mange framtidige ekspress-syklister som med en målrettet satsing kan ta steget helt opp. Samtidig har ekspressen mistet mange av sine ryttere som utgjorde stammen i laget. Noen av disse har valgt å sykle på et mindre treningsintensivt nivå, eller gått over til andre lag som har større finansielle muskler.

Resursgruppa for neste års ekspresslag er nå etablert og  jobber med å legge til rette for kommende sesong. Så langt er følgende punkter satt opp for det videre arbeidet.

 

1. Ekspressen starter et utstrakt treningssamarbeid med Tempoen og Rye 14. Den tradisjonelle spinningen på Manglerud er i år åpen for alle tre gruppene. Videre  ønsker vi å samkjøre treningsplaner utover våren slik at man særlig på hverdager kan velge mellom to til tre forskjellige oppmøtesteder. Vi håper på den måten å gjøre reiseveien kortere og få bedre oppmøte på trening.

 

2. Treningssamarbeidet med Knut Anders Fostervold og KAKA-trening videreføres. Sk Rye har med Fostervold på laget tilgang til en av Norges beste trenere innenfor sykling. Hans treningsfaglige kompetanse er en viktig suksessfaktor for å få Rye-ekspressen tilbake til toppen.

3. Ekspressen går bort fra kravet om at alle ryttere må ha løst sykkellisens for Sk Rye. Fra nå av holder det å være medlem av klubben Sk Rye for å kunne bli tatt ut på Ekspressen. Man må selvsagt innfri de sportslige kravene for å bli tatt ut på laget, men man kan fra nå av ha lisens for en annen klubb.

4. Ekspressen er på jakt etter en sponsor. Konkurransen mellom de beste lagene i langdistansesykling er blitt tøffere og mer profesjonell. Dette innebærer at Sk Rye og ekspressen må jobbe for å få en sponsor på plass som kan støtte klubben og ekspressen økonomisk.

Resursgruppa for sesongen 2011 er:

Anders Åsberg (leder)
Frank Thommesen (sponsor/informasjon)
Terje Strøm (logistikk)
Morten Refstad (Økonomi)

Har du som målsetting for neste sesong å vinne Trondheim-Oslo og samtidig bli en del av et unikt lag som ønsker å "blø for trøya"? Da er Rye-Ekspressen laget for deg. Har du spørsmål kan du kontakte oss på mail: express@skrye.no. Det avholdes informasjonsmøte for neste års sesong den 25.oktober 2010 på Farmasøytisk institutt (nedre Blindern) kl.19.00, nærmere informasjon kommer. Så sett av den datoen i kalenderen nå!

 

Du kan lese mer om Ekspressen her.
 

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese