Du er her

Påmelding til Styrkeprøven i 2011

Per Christian Dæhlins bilde

Når du melder deg på Styrkeprøven skal du velge en Rye-samlepulje som din startpulje. Fra Trondheim er denne satt opp kl. 09.32. Fra Lillehammer er den satt opp kl. 14.00. Når det er klart hvilket lag du skal sykle med så vil du bli flyttet til rett pulje.

Ryes startpuljer fra Trondheim er 06.10, 06.35, 07.44 og 08.20. De to første er hhv. XP og Rye 15 i lagkonkurransen. I de to siste fordeler vi lagene slik vi ønsker.

Fra Lillehammer har vi forløpig bare en startpulje. Det er Tempoen i lagkonkurransen kl 09.40. Vi trenger en til. Det er fem ledige wildcard-puljer fra Lillehammer. Vi kan ikke bli tildelt en av disse direkte siden det er flere lag som har søkt om å få kjøre som wildcard, men vi søker Styrkeprøven om å bli tildelt den siste av disse, dvs. puljen kl. 10.55 og at den blir gjort om til en vanlig startpulje. Hvis ikke får vi en annen startpulje. Vi fyller så startpuljen med resten av Rye-lagene fra Lillehammer. Dermed får også de roligste lagene våre en grei start-tid både fra Trondheim og fra Lillehammer.

Alle Rye-puljene er lukket. Dvs. du kan ikke meldt deg på i en Rye-startpulje direkte. Det er derfor en Rye samlepulje kl 09.32 fra Trondheim og en kl 14.00 fra Lillehammer. Du melder seg på i Rye-samlepuljen på distansen du skal sykle, så blir du flyttet når det er klart hvilket lag du skal sykle på. NB! Vi skal ikke starte på tidspunktet for disse samlepuljene. De er der bare for at folk skal kunne melde seg på.

Det er ikke lenger forhåndsbetaling for lag i lagkonkurransen. Den enkelte rytter betaler startkontingent og lagene betaler for følgebilene og det er det.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese