Du er her

Vi flytter tirsdagenes intervall-treninger til Bislett

 Det var gode erfaringer med løpetrening på innendørs bane på Bislett i vinter, så vi gjentar nå suksessen. Vi trener innendørs til det er gode forhold i Frognerparken. Vi gir beskjed om når vi flytter treningen tilbake dit. 


Vi begynner treningen kl. 19 med ca. 20 minutters rolig oppvarming med innlagte oppvarmingsøvelser ledet av Petra. Etterpå blir det nedjogging  og av og til spenstøvelser ledet av Filiz. 
Hele rundbanen på 545 m er nå oppvarmet. Mer under Les mer

 

Gå inn i stadionbygget fra enden av Sofies gate (se vedlagte bilde - Kart fra Gule Sider www.gulesider.no) og fortsett helt ned i kjelleren. Det er garderober der som er oppe til kl 21, så det er mulig å skifte/dusje. Anlegget er forøvrig oppe alle ukedager fra 08-21, bortsett fra 17-19 hvor det er lukket trening.  Det er mulig vi får adgangskort som gir oss mulighet til å trene også mellom kl 17 og 19 bortsett fra onsdager hvor barna er prioritert. Kontakt Petra for adgangskort. Lørdager er det åpent fra 10-18 og søndager fra 12-18. Se forøvrig www.bislettstadion.no.

Kart+fra+Gule+Sider+www.gulesider.no
 
Det går mye offentlig transport til Bislett blant annet buss 21 fra Helsfyr til Aker Brygge, trikk til og fra Rikshospitalet, eller buss 37 til St. Hanshaugen (10 minutters gange derfra).

Vel møtt og gi beskjed til andre som ikke står på meilinglisten til løpegruppa!

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese