Du er her

Rolig langtur m/teknikktrening (klassisk)-gruppe 2

Reidar Onarheim Selvigs bilde
Forum: 

Lørdag 11/12,  kl. 09.30 fra bommen v/ Oset (100 m vest for Langsetløkka).  Møt med ferdig smurte ski - legg på kald glider og blå ekstra evt. et tynt lag med grunnvoks i bunn.

Vi går oss rolig varme inn til Sandermosveien hvor vi øver på diagonalgang i slake motbakker (tyngdeoverføring+å få fram beinet). Vi tildeler arbeidsoppgaver som vi jobber med innover mot Movann og Tømte.

 

Dette er ment som et opplegg for viderekommende turrennløpere som har målstening om å forbedre seg teknisk for å klare Birken-merket.  Stikkord er selvøvelse med veiledning og minst mulig teori (teori tar vi på banketten senere).

Klassisk skihilsen Reidar

 

 

 

Bjørnar Torsens bilde

Blir dette gjentatt???

Det hørtes ut som MIDT I BLINKEN for meg, men er dessverre borte til helga!

Gjenta dette en annen gang også.... PLEACE....:)

Reidar Onarheim Selvigs bilde

Hei Bjørnar, det kan dessverre bli vanskelig for mitt vedkommende, jeg er på Mylla de fleste helgene utover. Har bl.a forpliktet meg til en prepping og scooterkjøring for MLF. Har også planer om noen langturer i forkant av Grenaderløpet 19/2 og Birken 4 uker senere.

 

Det måtte evt. bli onsdagskvelder hvis jeg skal bidra.  Får komme tilbake til det på nyåret.

 

Foreslår at dere som er ivrige på teknikktrening etablerer en treningsgruppe "teknikktrening klassisk" med faste steder og tider. Da vil det helt sikkert være lettere å taue inn andre erfarne krefter i klubben som kan bidra (Leif Ivar blir med imorgen). Et positivt treningsmiljø kan også inspirere til at flere møter på skitrening og insprerer hverandre til innsats - kanskje det kan resultere i en hel haug med merker?

Reidar