Du er her

OBIKs friidrettsstevner januar-mars 2011

Her følger informasjon om friidrettsstevner i Ekeeberghallen januar til mars 2011. Du kan delta for Sportsklubben Rye hvis du er over 30 år, eller du kan delta for ditt bedriftsidrettslag. Mer informasjon under les mer.

I bedriftsidretten har de litt ”løsere” snipp en i aktive arrangement. Dvs at her hjelper alle til med tidtaking, måling osv for å få stevnet til å bli avviklet.

 

OBIK FRIIDRETT
 
Innendørsstevner 2011 i Ekeberg Idrettshall
 
Torsdag 20. januar kl. 20.00
Øvelser K+M: 60 m, 800 m, lengde, høyde u.t, kule
 
Startkontingent kr 60,- per øvelse
 
 
Torsdag 17. februar kl. 20.00
Øvelser K+M: 60 m, 400m, 1500 m, tresteg u.t, lengde u.t, kule
 
Startkontingent kr. 60,- per øvelse
 
 
Torsdag 17. mars kl. 20.00 Kretsmesterskap
Øvelser K+M: 60 m, 200 m, 800 m, lengde u.t, høyde u.t, kule
 
Startkontingent kr 75,- per øvelse
 
 
 
Påmeldingsfrist 1 uke før stevnedato. OBS! Du vil få tilsendt faktura i etterkant av stevnet.
 
Påmelding senere enn 1 ukefør stevnedato betraktes som etteranmelding. Etteranmelding: kr 40,- i tillegg per øvelse.
NB! Etteranmelding inntil en halv time før stevnestart.
 
Påmelding sendes til:
OBIK Friidrett
Ekebergveien 101
1178 OSLO
Eller: tore@obik.no

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Jeg møtte opp i Ekeberghallen med spent forventning til hva disse friidrettsstevnene til OBIK gikk ut på. Jeg har aldri deltatt i fridrettsstevner før, men målet om å gjennomføre mitt første baneløp gjorde at jeg meldte meg på. Det var artig opplevelse med deltakere fra 16 til 80 med tyngdepunktet på aldersgruppen 35-50 år. Det var vel med en 5-6 kvinner og menn i den aldersgruppen.  De aller fleste hadde meldt seg på alt og kvinnene og mennene gikk rundt i hver sin gruppe fra øvelse til øvelse i god idrettsmerkeånd. De kjente hverandre godt, og vekselsvis slang med leppa og kom oppmuntrende tilrop - man følte seg velkommen selv som fersking! Vi måtte selv være med på forefallende funksjonær-oppgaver som å måle høyde, lengde, ta tida med stoppeklokke eller føre resultatene.  Eneste ankepunkt var tidspunktet; stevnet begynte kl 20 med kule for kvinner og lengde for menn, så gikk det videre til høyde uten tilløp, 60 m kl 21, før kvelden ble avsluttet med 800 m kl 22 - noe sent for en som skal rekke toget til Spydeberg 23:03. Alt i alt en positiv opplevelse som frister til gjentakelse når utesesongen begynner og stevnene avsluttes i åtte-tiden. Og resultatene: vel 60 m gikk på 9,2 (1 sekund etter persen  satt for 30 år siden) og 800 m 2,42 etter at jeg psyket ut på den vanskelige tredje-runden (200 m's runder i Ekeberghallen). (Heldigvis) hadde jeg ikke meldt meg på i de tekniske øvelsene lengde, kule og høyde uten tilløp: Jeg gjorde noen forsøk for moro skyld, men det var slettes ikke lett.