Du er her

Ryes startpuljer i Styrkeprøven

Per Christian Dæhlins bilde

Når du melder deg på Styrkeprøven skal du velge en Rye-samlepulje som din startpulje. Fra Trondheim er denne satt opp kl. 09.32. Fra Lillehammer er den satt opp kl. 14.00. Når det er klart hvilket lag du skal sykle med så vil du bli flyttet til rett pulje. Ingen skal starte på starttidspunktet til samlepuljene.
 

Starpuljer fra Trondheim
Ryes startpuljer fra Trondheim er 06.10, 06.35, 07.44 og 08.20. De to første er hhv. XP og Rye 15 i lagkonkurransen. I de to siste fordeler vi lagene slik vi ønsker.

Startpuljer fra Lillehammer
Fra Lillehammer har vi fått tre startpuljer, hvorav to i lagkonkurransen. Tempoen skal starte kl 08.56, og Lille 40 skal starte kl. 09.48. Den siste startpuljen er kl. 10.56. I denne skal resten av rytterne våre fra Lillehammer starte, dvs. Lille 35 og LIlle 30.

Dermed får også de roligste lagene våre en grei start-tid både fra Trondheim og fra Lillehammer.

Lukket startpulje
Alle Rye-puljene er lukket. Dvs. du kan ikke meldt deg på i en Rye-startpulje direkte. Det er derfor en Rye samlepulje kl 09.32 fra Trondheim og en kl 14.00 fra Lillehammer. Du melder seg på i Rye-samlepuljen på distansen du skal sykle, så blir du flyttet til riktig startpulje når det er klart hvilket lag du skal sykle på.

NB! Ingen fra Rye skal ikke starte på tidspunktet for disse samlepuljene. De er der bare for at folk skal kunne melde seg på.

Feil starpulje?
Hvis du har meldt deg på i feil startpulje, dvs. f.eks. en som tilhører et annet lag så må du selv bytte startpuljen til Ryes samlepulje. Ryes startpuljer vil forbli stengt så du vil ikke selv kunne bytte startpulje til en av Ryes startpuljer.

Foto: Glenn Arvesen

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese