Du er her

Bruddkontroll og samling med landslaget 2011

 

Helgesamling med landslaget på TIS 28/1-30/1-11

 

Målet med samlingen er å lage/informere om grovplaner for resten av sesongen mht samlinger, og konkurranser,samt test av terskelwatt/laktatmålinger og maks O2 på den nye testsykkelen

Team bilding står også høyt på målsetningen for samlingen.

 

Det var fult på TIS, vi blir derfor innlosjert på http://www.haraldsheim.no/

 

Det ble jo enn del forandring i planene for min del da jeg knakk ankelen onsdag den 20 januar

http://mortenjahr.blogspot.com/2011/01/aking-i-korketrekkern-er-ingen-spk.html?spref=fb

 

Men fikk fort ett nytt treningsprogram av min trener, da man ikke kan bruke kroppen må mann sette i gang å bruke hode ett krevende mental trenings program med fokus på blant annet visualisering samt at jeg måtte sette i gang med å ta noen knebøy med det beinet mitt som er rammet av celebral parese, det er en stor utfordring samt noen sittups.

 

Fredag den 28 januar bruddkontroll

Spennende dag i dag skulle jeg få vite hvor godt det har grodd, og eventuelt når kunne jeg starte med litt trening, i det minste med høyrebenet.

Etter en del timer på legevakta, ble konklusjonen at jeg måtte en tur til ortopedisk undersøkning på¨a-hus for en grundig undersøkning siden jeg er så avhengig av dette benet, fikk time der mandag 31.

 

Etter en lyn rask tur hjemom, ble jeg plukket opp av landslagstrener Trond, i mellomtiden hadde de andre gutta gjennomført en test på TIS alle virka godt fornøyd med resultatet.

Etter å ha blitt trillet og bert rundt i rullestol inn på haraldsheim, fikk de byttet om rommene slik at jeg slapp trapper, men vi så jo feil på rom nøkkelen så lederne Espen og Trond fikk løftet meg opp og ned en etasje, så da fikk de litt trim også:-)

Etter å ha fått på sengetøy, utrolig mye vanskelig sittende i rullestol, og slappet av litt og skravlet litt med romkammeraten min Morten var det duket for middag.

Under middagen fikk jeg hilst på de to nye lagkameratene mine Åge og Nils Erik, veldig hyggelig karer begge to:-)

Etter middagen var det gokart hos hausmann på tapetet, Gutta kjørte bra, jeg og Espen på sidelinja Espen filma og tok noen bilder.

Etter gokarten var det en tur innom mac èrn for litt sikringskost.

Kvelden ble avsluttet i kjellerstua, klart det ble noe bæring her også ned trappen, der blant annet ritt og samlinger og slikt ble flittig diskutert.

 

Etter frokosten på lørdag fikk gutta beskjed om å pakke med seg landslags trøye samt trenings bukse, det viser seg at gutta måtte bli med på en sumba time der leder Espen jobber som spinnings instruktør i drammen, klart det ikke var heis her heller så lederne fikk seg en treningsøkt.

Utrolig moro å se på,gutta fikk kjørt seg, kul instruktør.

 

Til min overaskelese fikk jeg syklet 30min ettbenstråkk med høyreben med hjelp fra Espen.

Etter sumbaen ble det gjennomført litt styre,Etter det ble det en tur innom Espen der lunsjen ble matpakke som var smurt under frokosten som gikk på høykant med langrenn på tv`n etter langrennen hadde vi ett møte, før vi vente nesa mott haraldsheim.

Vi rakk et kort møte, før middagen etter middagen ble det kino get low bra film, det ble nok en gang litt bæring på gutta, må si at det var litt av ett opplegg å komme inn på kinoen med rullestol.

 

Etter utpakkingen og frokosten på søndagen, fant vi oss ett bord på åpent bakeri for et avsluttende møtte, veldig bra gjeng gleder meg til fortsettingen.

Tusen takk for en bra helg og takk for hjelpen

 

Hilsen Glenn

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese