Du er her

Vår tradisjonelle Norefjelltur er 25-27 mars - meld deg på her!

Påmelding til vintersamling på Norefjell ligger nå ute på nettet klar for registrering av din deltagelse. Gå inn på http://nydalen.idrett.no/pmdb/?arrid=660 og registrer deg.
 
Det blir avreise fra Oslo fredag ettermiddag med retur til Oslo søndag kveld.
 
Vi trenger noen foreldre som vil være med, da flere av oss voksene som har vært med de siste årene ikke er med i år.
 
I utgangspunktet er dette et tilbud for medlemmer som deltar på vintertreningene, enten spinning eller lørdagstreningene, men vi åpner for flere dersom det er plass. Vi har også satt en veiledende aldersgrense på 13 år (de som fyller 13 år 2011). Ved overbooking prioriteres først barn av foreldre som deltar som sjåfører og ledere på samlingen, deretter vil de eldste bli prioritert før de yngre. Vi disponerer inntil 36 sengeplasser, fordelt på 4 hytter og 2 leiligheter, men antallet vil avhenge av hvor mange sjåfører og biler vi klarer å stable på bena.
 
Vi bor på hytter på Bjertnes gård ved Noresund. Alle må ta med seg sengetøy (laken, dynetrekk og putevar) eller sovepose i tillegg til ski, uteklær, toalettsaker og håndklær. Det vil bli kjøpt inn mat felles til alle. Alle må re opp sin egen seng, og delta i matlaging, rydding og vasking etc.
 
Vi legger opp til at den enkelte kan velge selv om de vil kjøre alpint eller gå på langrenn. Ta derfor med ski og utstyr etter eget ønske.
 
Klubben dekker overnatting (leie av hytter) samt lønn og utgifter til trenere.
 
Prisen for den enkelte blir 450,- kroner som betales kontant ved avreise. Dette dekker transport og bompenger, samt alle måltider fra middag fredag kveld til og med lunsj på søndag.
 
Den enkelte må dekke kostnader til eventuelt heiskort i alpinanlegget, samt til middag på veien hjem på søndag. Vi stopper på en kafé, men det er frivillig om du vil spise der eller vente med middagen til du er hjemme.
 
Dersom du har spørsmål kan du kontakte Roger Amundsen. tlf. 4139 7095 roger.amundsen@tele2.no

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese