Du er her

Aktivitet

Forum: 

Hei jeg er ny i Rye lurer litt på nivåene her. Er det noe aktivitet i denne gruppen er det noen som spinner sammen om dagen

Mvh

Erik Aasrud

Trond Bye-Børresens bilde

 Jeg lurer egentlig også på det samme.

Ser at det ikke har vært noen særlig innlegg nylig. Nå har det jo vært flere dager med relativt god temperatur, snøen er borte fra veiene og det begynner å klø litt i fingre og bein for å komme seg på sykkelsetet igjen. Jeg er en helt fersk syklist, men bestemte meg etter at jeg kjøpt meg min første landeveis-sykkel (til ufornuftig mye penger) i fjor høst at jeg ihvertfall måtte melde meg på minst ett sykkelritt. Så Lillehammer - Oslo ble betalt i fjor, og jeg begynner å bli ivrig etter å trene fram til denne snart. 

Ettersom jeg aldri har syklet ritt før, har jeg ikke peiling på hvilken gruppe som vil passe best for meg. Ble mye sykling på meg med hybrid (og på høsten også landeveissykkel) i fjor, men for det meste kun korte distanser som fram og tilbake til jobb (ca 20-25km hver dag noen ganger lengre hvis jeg følte for å ta noen omveier på vei hjem)

Følte vel jeg var i relativt god form på slutten av sesongen, men har ingen peiling på hvordan det vil være å sitte på sykkelsetet i 5-6 timer og trampe kontinuerlig. For at formen ikke skulle bli borte i løpet av vinteren kjøpte jeg meg en sykkelrulle, men grunnet noen problemer har jeg ikke fått brukt denne like mye som jeg har ønsket. Denne fungerer forøvrig fint nå, og jeg har begynt å legge inn lengre og lengre turer på den som jeg har planer om å ta utover, ettersom det fortsatt er litt tidlig å sette landeveis-sykkelen på de grusete og saltede veiene..

Så hvis noen har gode råd og tips til en sykkel-newbie, er jeg takknemlig for all den hjelpen jeg kan få. Om det måtte være tips til treningsopplegg, tilbud om sykling sammmen, forslag til tester for å finne ut hvilken gruppe jeg burde satse på i den lille styrkeprøven, eller tips til teknikk.

Hvis noen er nyskjerrig på hvor jeg har pleid å sykle tror jeg de fleste skal ligge inne på endomondo: http://www.endomondo.com/workouts/user/181598
De fleste turene er egentlig kun for egen transport, men noen er jo tatt bare for moroskyld også.

 

Eirik Olsens bilde

Hei Trond.
 
I fjor var det dessverre litt for få ryttere som ville sykle i Lille 30, så de endte opp med å slå seg sammen med Lille 35. Forhåpentligvis er interessen større i år.
 
Den beste testen for å finne ut av hvilken gruppe du passer i er rett og slett bare å møte opp på trening i gruppene du tror kan være aktuelle når de starter opp. Jeg tipper det blir oppstart for de fleste gruppene i midten/slutten av April (treningsplanene blir publisert her). Valg av gruppe er ikke noe å stresse med foreløpig. Mange bruker første del av vårsesongen på å finne riktig nivå.
 
Velkommen i klubben :)

Jørn Erlend Wangensteen Larsens bilde

Jeg henger meg på svaret til Eirik.

Jeg er også relativt ny til sykkelsporten, og også nytt medlem i Rye. Jeg har ingen anelse om hvordan formen min er i forhold til lillehammer-Oslo, men jeg vet i allefall at jeg skal delta.

Jeg ser for meg at bare det blir litt høyere aktivitet her inne, og folk kommer seg ut fra spinningen får jeg bare henge meg på en trening og teste meg selv mot de andre for å se hvor jeg ligger. Håper å se deg på trening Trond, og regner med vi kommer til å henge litt sammen på treninger. (Newbiene) ;-)

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Vi har et etablert lag nå med fastsatte datoer. Ambisjonen er å fullføre med hele laget, og for å være med må du ha vært med å trent med oss, slik at sikkerheten er ivaretatt. Vil du være med, send meg en mail via ryesidene med mobil og emailadresse. Se treningsplan under nyhetsdelen av Lille30 her på sidene.

Carl Jacob