Du er her

Norefjell samling 2011

 Norefjellsamling 2011 

Lite snø, men fint vær på Norefjell

 

"Vår familie drikker 6 liter melk om dagen" - sitat Roger. Det skulle vise seg å være litt over snittet.

 

Fredag ettermiddag var 5 biler pakket og klare for avreise til Norefjell med mye sprek Ryeungdom. Dog måtte Endre aka. Stekekongen melde frafall til alles fortvilelse. Han ga imidlertid mange moralsk støtte utover kveldene med hete tips om hvordan en Ford Galaxy og baderomsvinduer "best" håndteres.

 

Norefjellsamlingen er den samlingen hvor treneren skal "melkes". Dette er en form for hevn for mange svette spinningstimer med høy "hissig Grandpa faktor". Hva denne "melkingen" innebærer har variert fra gang til gang. I år derimot kan jeg rapportere om at jeg forble urørt. Hva har skjedd? Har jeg blitt skummel? Neppe.

 

Men "melkes" ikke trenere, så "melkes" noen andre. Verre er det ikke. For å si det sånn, det var flere som fikk kjørt seg! Den ”tidligere” (ta til fornuft, meld deg inn i riktig klubb!) Frøy-syklisten Karianne fikk sin ilddåp i Rye. Den prøven bestod hun med glans. Mye du må tåle skal du bli en ordentlig Ryesyklist.

 

Det var en god blanding av folk som gikk langrenn og stod i bakken. Høydepunkt fra langrennsturene var utvilsomt turen opp til Høgevarde i skummelt stekevær. Grandpa ble grilled tomato. Egil imponerte med gammel rutine på langrennsskiene, Ole Animaux imponerte med rå styrke på ski og Ingvild må sies å ha vært samlingens desidert sprekeste jente. Roger kjørte 97% drag hele samlingen. Skulle tro Norefjell var Olaf Bulls vei :-) Jørgen aka. Roger jr. imponerte med bar overkropp og heftige tryn på langrenn. Jonas viste igjen styrke på langrennsskiene, han har en stayerevne av de sjeldne. Party G er rask på ski hvis han gidder. På Norefjell hadde han dog en større interesse for gravlaks, muggost og salmiakk. Big Boy og Halvor var begge flinke sjåfører, med fokus på de viktige detaljene, trance! Begge kjørte rolig og pent og det selv om Ford S-maxen av utsende minner mer om et fly enn en bil. Mange benyttet muligheten til å stå i bakken. Det var brukbare forhold, men overraskende lite snø flere steder. Det ble mye hopp og spektakulære tryn, se Adrians video.

 

Det Store mysteriet på samlingen forble, hvem som demonterte/ åpnet baderomsvinduet på hytte 25. Stalltips: Kjent syklist på S:-)

 

Takk til de voksne som gjorde at vi igjen fikk dratt på Norefjellsamling. Spesielt stor takk til Super-Roger som med sin iskalde beregning sørget for at ingen gikk sultne eller tørste under samlingen.

 

Link til Adrians video: http://www.youtube.com/watch?v=XBjwujkuI4s

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese