Du er her

Rittrapport Vestfold Rundt 2011

Anders Åsbergs bilde

Etter noen avbud i siste minutten pga. Tunge bein etc sto det 20 mann på startstreken i Horten. Alle hadde fått utlevert nye flotte sykkelbriller fra Adidas.

Nytt for dagen var også den flotte følgebilen fra Opel som laget disponerer under sesongen.

Bilen er levert fra

Vi starter kontrollert og begynner å få opp farten etter den lange slake bakken ut av Horten. I enden av en slett skal vi ta av til høyre, men det er det bare halparten av oss som har fått med seg så her blir det litt rot før laget kan kjøre videre. Pga. Denne situasjonen mister vi 4 mann. Ikke bra, de hadde vi hatt bruk for videre.

Vi kjører kontrollert opp baken i Holmestrand og får fin fart på vei mot Hvittingfoss og rulla går bar nedover Lågendalen. Noen som imidlertid har startet enda hardere enn oss er Team X (HTC) og de kjører om etter ca. 7 mil (startet 5 min bak). Vi legger oss et stykke bak og kjører vårt ritt, men omkjøringen har nok gitt oss nytendning og rulla går virkelig bra nå. Langing i 37 km/time unnagjort på kort tid etter 82,5 km.

Etter passering i Larvik blir terrenget litt mer utfordrende med mange småkuler som skal passeres. Halve laget er fortsatt veldig spreke men noen sliter hardt på halen, vi klarer imidlertid å holde laget rimelig samlet og kommer oss til mål på godkjente 4:07, slått av Team X (HTC) med 9 minutter.

 

 

Flere detaljer på Facebook – Rye XP

 

Horten 29. Mai 2011

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese