Du er her

Tirsdagssvømming i Sognsvann er igang!

 

 

Triatlongruppa setter ut bøye!Da er bøyen satt ut og det er klart for tirsdagssvømming i sognsvann. I år som i fjor er det 250 meter fra stranden til bøyen samt 250 meter fra bøyen til bryggen, så man kan kombinere dette til de distansene man måtte ønske.

 

Tirsdagsvømmingen starter klokken 18.00. Det er alt fra erfarne triatleter i norgestoppen til mosjonister som vil lære og svømme som tradisjonelt møter opp på disse treningene. Om det er fine forhold vil normalt en gruppe svømme over hele Sognsvann til bryggen på andre siden og tilbake, en rundtur på ca 1600 meter, mens de som føler for det vil svømme kortere distanser til bøyen og den mer nærliggende bryggen(500 eller 1000 meter). Her er det åpent for alle, og alle vil finne noen på sitt nivå de kan svømme med!

 

Ofte møtes det også en gjeng på onsdager rundt klokken 19 etter å ha løpt Sognsvann rundt medsols. Dette er en god mulighet til å teste å trene flere øvelser på en gang, selv om rekkefølgen er noe utradisjonell. Mange velger også å stå over løpingen, eller å ta denne etter svømmingen, så alternativene er mange:) Løpestart på Sognsvann rundt medsols er 18.00.

 

For mer informasjon rundt sognsvann rundt medsols, priser og lignende, besøk sognsvannrundtmedsols sine hjemmesider.

 

Da er sommeren endelig godt igang, så nå er det bare å komme seg ut å trene!

 

/HH

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese