Du er her

Langtur sykkel eller løp i helgene

Nå er snart den store styrkeprøven, og landeveislagene pakker stort sett sammen frem til neste vår. Derfor leter jeg etter folk å kjøre langturer med i helgene. Løp på lørdager og sykling (kanskje med overgang) på søndager.

 

Om noen har interesse av dette si ifra, så ser vi hva vi kan få til!

Martin Olafsens bilde

 Absolutt interessert. Skal løpe noen ultraløp utover sensommeren og høsten, ellers er det trening som står i fokus,både løping og sykling.

Hei !

Dersom nivået ikke er alt for høyt blir jeg gjerne med på begge deler :)

 

Erik

Med nesodden tri denne helgen, NM i langdistanse neste helg og så ferie for min del, så må dette vente litt. Om dere har lyst til å møtes eller samkjøre, så anbefaler jeg å bruke denne tråde til dette.

 

Når jeg har syklet med rye lagene pleier vi å møtes klokken 10, slik at man ikke skal være borte hele dagen. Noen møtes også klokken 9. Oppmøte er da stort sett i hvervenbukta(sør for nordstrand), gjelleråsen(bensinstasjon i nordgående retning) eller brekkekrysset. Si ifra når og hvor det passer for dere så ser vi hva som er mest praktisk.

 

Har noen forslag til hvor det er bra å løpe langturer? Jeg løper endel rundt nøklevann hvor man kan velge mellom 8 km og 10 km løype i kupert terrent. Dette tror jeg ikke er helt ideelt for langturer hvor et litt flatere terreng er å foretrekke slik at man unngår de store pulstoppene hele tiden(her er det endten opp eller ned...). En runde på 15-20 km i skog/sti/grusvei hadde vært ideelt.

Førstkommende lørdag (16 juli) tar vi 9:22-toget fra Kjelsås til Harestua og løper Nordmarkstraver`n på veien hjem. Det blir ca 35 K. 
hilsen Reidar tlf: 909 22 118, e-post: reidar@sobstad-as.no

Når vi kommer til Hammeren løper vi ned igjen til Kjelsås slik at man kan ha bil / sykkel stående på Kjelsås.

Absolutt intr i tur på landeveien i høst  :)

Elisabeth