Du er her

Bøya tilbake i Sognsvann!

Jonas Sundets bilde

 

Mange av oss som svømmer i Sognsvann har nok lagt merke til at bøya som var en braksuksess blant triatleter og andre svømmere i fjor, i år har vært en kortvarig glede. Det ser ut til at det ble slurvet litt med knutene, så bøya ble funnet i sivet, mens dreggen fikk en mørk og fuktig grav.

 

For å rette opp i sakene satte vi i Triathlongruppa sist søndag igang en operasjon for å få bøya på plass igjen. Med asssistanse fra et dykkerteam og moralsk støtte og tilstedeværelse fra den harde kjerne innen Triathlon i Oslo, ble operasjonen vel utført. Dog måtte de iherdige dykkerne til slutt gi opp å finne dreggen, for på 9,5 meters dyp er det mørkt og guffent med en temperatur på skarve 8 grader og med  40 cm gjørmeslam på bunnen var det bare å melde pass.

 

Likevel klarte vi å få bøya trygt forankret i gjørma og den er som før ca. 250 m fra stranden og flytebrygga.

 

Som vanlig møtes vi tirsdager kl. 18, men Sognsvann er åpent hver dag 24t i døgnet så hvorfor ikke ta deg en svømmetur du også!

 

God tur og skitt fiske! 

 

Francois klar til et ferskvannsdykk

Takk til Francois Lambert fra BAUS for å stille opp som dykkebuddy og en god innsats. Dag O. kan sees i vannet  bak til høyre.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese