Du er her

Tilbakemelding Oslo Tri 2011

Jeg var med i dugnadsgjengen på nevnte arrangement. Tror Oslo Tri kan oppsummeres med at dette ble suksess. Jeg videreformidler  under en tilbakemelding jeg fikk fra en deltaker i mosjon kort distanse, Tom-Fredrik Pehrsen:

Utrolig bra gjennomført, jeg synes gutta på boards uti vannet var helt genialt, de var veldig synlige, og da fikk jeg en følelse av trygghet og alltid kunne se dem, kajakk er ikke så synlig fordi de blir mye lavere, så det var en genistrek.

Dommeren på motorsykkel ble litt ivrig i vårt felt, vi er tross alt i mosjonsklasse sprint løype, så da hadde det nesten vært bedre om de konsentrerte seg om helt tydlige overtramp, jeg ble fløytet på  idet jeg gjorde forbikjøring , holdt på å dette av syklen når han blåste i fløyta, jeg lå jo nesten kun på den gule stripa hele sykkelløypa igjennom, så kun disse to tilbakemeldingene, men jeg har aldri vært på ett triathlon stevne med så god gjennomføring, tatt i betraktning antall deltagere.

Jeg ble veldig overrasket over hvor bra det funket, som sagt gjorde jeg endel på slutten av 80 tallet, mest olympisk distanse, men da var det ekstremt  færre deltagere og litt mer rot arrangementmessig, men dette frister til gjentagelse

 

Frank Thommesens bilde

Takk for tilbakemelding !

 

Vi samler opp den tilbakemeldingen vi får, og tar en egen intern evaluering.

Deretter blir det et evalueringsmøte for flere.

Følg med for nærmere informasjon om dette.

 

Frank

Stevneleder

Frank T.