Du er her

Skisamling 2011

Leif Ivar Soleims bilde
Trykk på bildet for påmelding!Skigruppa har tradisjonen tro gleden av å invitere Ryes skiløpere med følge til treningssamling på Fjellheimen Sjusjøen Fjellpensjon i perioden 25. til 27. november 2011.Vi har reservert 50 plasser og snøsikre Sjusjøen med sitt gode løypenett skulle være velkjent for de fleste. Her gjelder første mann til mølla!
 
INNKVARTERING: 2 og 4-manns rom i hovedhuset, dusj og wc i korridor. Samt en del leiligheter/hytter (3 til 8 senger). Vi satser på å ha det sosiale i hovedhuset som vanlig.
 
PRIS: kr 1100,- pr person inkl. fullpensjon. Prisen inkluderer ikke lintøy/håndkle - kan evt. leies for kr 130,- pr. sett.
 
TRANSPORT: Ingen felles transport. Vi bruker egne biler, men avtaler med hverandre slik at vi fyller opp færrest mulig doninger. Ankomst fredag senest kl. 20:00 til aftensbuffet.
 
PROGRAM: Som tidligere legger vi opp til helt fritt opplegg. Man deler seg gjerne i grupper etter nivå og ambisjoner. Forutsatt gode spor og greit føre, vil vi prøve få til en økt med teknikktrening i klassisk. Ellers legger vi vekt på sosialt og hyggelig samvær.
 
BETALING: Med kort eller kontant før avreise i resepsjonen til Fjellheimen Sjusjøen Fjellpensjon.
 
PÅMELDING GJØRES HER:
Bindende påmelding og kr,- 500 i depositum per person, siste frist er mandag 31. oktober. Husk å angi hvem du evt. vil dele rom med, så skal vi gjøre vårt beste for å få kabalen til å gå opp. Navnelisten sendes Fjellheimen umiddelbart etter fristens utløp. Det er i år dessverre ikke mulig med etteranmelding, fordi det står flere andre klubber på vent akkurat denne populære helgen. Førstemann til mølla....
 
SPØRSMÅL: For spørsmål kontakt:
Leif Ivar Soleim - lisoleim@gmail.comFJERN
(Tlf. Fjellheimen: 62 34 76 80).
 
INFORMASJON: Det sendes ut nærmere detaljert program til påmeldte i løpet av november.
 
 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese