Du er her

Oppkjøring til 2012 sesongen.

 

Oppkjøring til 2012 sesongen.

 

Etter en god pause er jeg godt i gang med 2012 sesongen og med hovedmål om å ta en toppplassering i Paralympics i London.

 

Jeg har valgt å sette i gang sesongen med trening på Mallorca 12-26november.

 

Vi bor på Roc Leo som ligger ved Ca`n Pastilla helt oki hotell egent rom og vi kan ha syklene på rommet fin fine greier maten er også grei.Spent på vekta gratis is til middagen da klarer jeg ikke å si nei takk, man skal jo heller ikke slanke seg på treningsleir.

Første gang jeg er her på Mallorca, første intrykket er bra,utrolig bra traffik og mange veier å velge i mellom, turene blir altid forskjellige. var litt i tvil pga jeg hadde hørt at det skulle være ganske kaldt her på denne tiden av året, og været hjemme i norge ikke er noe særlig så ble det tur så langt har vi hatt bra vær litt regn ikke mye selv om vi fikk en vanvittig skur i ett kvarter , vi sykler stort sett med løse armer og vindvest.

Vi er 3 stk som er her nede pål fra skårer ck og erik fra ceres og da Erik dro hjem kom tom fra skårer ck ned fint å ha noen å sykle med trivlige karer

og de er ganske kjent på øya noe som er en stor fordel for meg.

Vi har holdt oss til nå unna fjellene kjørt turer på +-4t. Steder vi har vært til nå er Llucmajor,Felanitx, Santanyi, Manacor, Sineu, Sa Pobla, Alcudia,Pollenca, Campanet, Selva,Santa Maria, Palma, Calvia, Magaluf samt sikkert en hel del andre små steder.

Stort sett har vi spist lunsj ute på en liten fortau resturang, blir stort sett baguett ost skinke,tomat og en coca brus, selv om mye er stengt på denne tiden av året, litt rart å se at mange hotteler står helt tomt. Turene er som regel rolige med noe inslag av naturlig intervall, beste treningen som er er å sykle :-), Får desverre ikke tatt noe bilder får det ikke til fra sykelsetet. Sesongens første tryn er et faktum, litt regn og det var såpeglatt i en rundkjøring hadde ikke en sjans skumelt, det gikk oki litt skrubbsår på kropp,sykkel og sevtilitten, samt litt hulette klær.

Tok bussen inn til Palma under vile dagen flott by med en gedigen katedral, tok det helt piano, tok en taxi opp til Palma Arena som er en innendørs sykkel velodrom, det var desverre stengt, prøvde å go snakke med vakta kom ingen vei, veldig synd hadde lyst å se den banen.

Katedral i palma

Under oppholdet har desverre garminen min sluttet å funke samt bakhjulet fått en ulyd håper å få fikset det da jeg kommer hjem uvant å ikke ha en computer med på sykkelturene får litt info fra de andre, savner watt,puls og fart distanse også vidre, må vel inrømme at det er litt befriende også, begynner å kjenne kroppen såppas at det går fint.

Har fått kjøpt meg vanntett sykelkart flotte greier, har blitt ett par turer a`lene det er utrolig hærlig.

Mange pensjonister fra spania samt en del tyskere her nede ikke så mange syklister, noen er det jo blant annet bane landslaget til tyskland store lår på¨de gutta :-)

Tempraturen er opp mot 22grader i sola på de beste dagene, noe regn serlig på morgnen da har vi som regel ventet så har været blit bra.

Har hatt med meg tempobøyle må trene litt på inn og ut av bøylen samt trene på sving tekknikk, har mye å hente er i forhold til de beste i min klasse.

Da ble det en liten tur i fjellet syklet blandt annet opp til soller og vidre til vallemossa fin fin tur kult med variasjon.

Siste sykkel dagen gikk til Sineu og min første tur på en betong velodrom i strålende vær utrolig kult en snill bane å begynne på

 

Sykkelhilsen Glenn

 

 

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese