Du er her

Rye trenger trener(e) til ivrige 15/16 årige terrengsyklister

Tord Bern Hansens bilde

Barne- og ungdomsgruppa i Rye har omkring 200 syklister i aldersbestemte klasser. I 15/16 år og junior har vi 15-20 stykker som deltar jevnlig på våre 2-3 ukentlige fellestreninger. Omkring halvparten av disse ønsker å satse litt ekstra for å bli gode terrengsyklister. Flere av rytterne satser langrenn ved siden av, og hevder seg svært godt i begge idretter. 3 stykker av dem har vunnet ungdomstrippelen sammenlagt.

 

Vi søker en trener til denne gruppen.

Trenerens primæroppgave vil være å utarbeide treningsplaner og følge opp treningsdagbok. Vi vil sannsynligvis standardisere på Olympiatoppens treningsdagbok, http://www.olympiatoppen.no/fagavdelinger/trening/treningsdagbok/page559.... I tillegg forventer vi at treneren følger med på hvordan det går på ritt (trenger ikke være tilstede). Mulighet for deltagelse på alle, eventuelt enkelte av de faste treningene og utvalgte samlinger er ønskelig.

 

Vi søker en trener som kan inspirere utøverne, skape et bra sosialt miljø og et godt treningsfellesskap. Spisskompetanse på terrengsykling er ikke nødvendig da vi har fått med oss Aslak Mørstad (www.letth.no) som teknikktrener. Han vil bidra på en del samlinger/enkelttreninger (ikke de ordinære). Du må imidlertid ha god kunnskap om kondisjonsidrett. Kan du være med rytterne på treningene er det selvfølgelig ingen ulempe.

Rye er en klubb med god og ryddig økonomi og vi har en ressurssterk foreldregruppe. Rytterne er motiverte og har potensial til å hevde seg nasjonalt og sannsynligvis internasjonalt på sikt. For den treneren som har de rette egenskapene og motivasjonen til å være med å utvikle rytterne, vil vi strekke oss langt for å kunne tilby en attraktiv godtgjørelse.

 

Har du spørsmål, kontakt Tord Bern Hansen på 95135607 (oppmann terrenggruppa for barn og ungdom).

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese