Du er her

Velodrom sykling i rom julen!

 

Romjuls sykling

 

God jul alle sammen

 

Etter en kort men hyggelig julefeiring pakket jeg billen til muttern 2 juledag og dro over til falun for å delta i bane kurs den 27/12(les mer om kurset vedlagt link det var så bra skrevet dette er fra et tidligere kurs)

http://happymtb.org/2011/12/16/runt-runt-en-introduktion-i-velodromcykling/

 

Valgte som sakt å dra dagen før pga kurs start kl 0900 og det er litt over 45mil å kjøre, noe kjedelig å sitte å kjøre så langt men det gikk greit fant frem til hotellet og ingen problem å finne frem til velodromen heller den lå rundt 2,5km tra hotellet.

 

Jeg hadde med meg lånt banesykkel men fikk låne hjul av kursholderne da de var for litte slitt og derfor litt glatte, de var utrolig hygli og møttekommende ingen problem.

Må ærlig innrømme at jeg vurderte å droppe syklingen på banen da jeg så veggen eller det de kalte svingen fy flate det virkerikke så bratt på bilde men det er det det er sykt sykt sykt bratt.

Vi var 8stk på kurset og 2 meget dyktige innstruktører og de tok handicapet mitt med knusende ro og de forklarte alt rolig og de terpet mye på sikerhet og de gikk hele tiden rolig frem slik at man følte seg relativ trygg hele tiden.

4t kurs på morgenen hjem til hotellet lunsj, og avslapping noen timer på senga så var det klart for økt 2 som varte i 1t da gikk det litt vidre fra kurset og denne timen var beregnet for ny begynnere.

Må si at jeg lærte mye samt trent veldig mye på de tingene jeg kun kan bli bedre på da det gjelder balanse, kordinasjon samt nærvøsitet desverre var det ingen trening som passet meg dagen etter derfor ble det ett kort opphold.

Anbefaller på det sterkeste banesykling

 

Hilsen Glenn

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese