Du er her

Sørkedalsløpet tirsdag 4. september

Martin Henrik Andresens bilde

Intervalltreningen 4. september får færre deltakere enn vanlig. Vi utfordrer nemlig alle gruppemedlemmer til å bli med på terrengløp i Sørkedalen.

Sørkedalsløpet er et løp for deg som liker å løpe på stier og i naturen. Løypa på 11 km går på stier, skogsbilveier og litt asfaltvei i Sørkedalens trimterreng.  Drikkestasjon etter 6 km og ved mål.

Fellesstart alle klasser 11 km kl 18.00.

Ønsker du å sitte på med et annet medlem til start? Vi avtaler transport på trening, eller skriv kommentar til denne artikkelen. For ordens skyld: tirsdagstreningen går som vanlig.

 

Husk Normarkstraver'n 1. september

Høsten kommer med andre gode løp i nærmiljøet. Første lørdag i september er det som vanlig Nordmarkstraver'n som gjelder, og i år er det jubileum. Nordmarkstraver'n tar deg gjennom noen av Nordmarkas vakreste partier. Halvparten går på små stier – resten er skogsbilvei. 30 km og kupert løypeprofil gjør løpet til en utfordring hvor alle som fullfører er vinnere. Halvtraver'n starter på Skar, og passer for dem som synes 30 km er i lengste laget. Men som storebror er halvparten sti og halvparten skogsbilvei.

Påmelding Nordmarkstraver'n

Relaterte artikler: 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese