Du er her

Ronde van Vestkant for andre gang

Erik Øystein Johansens bilde

Meld deg på!Det er en glede for arrangørklubbene SK Rye og Bærum og Omegn CK å kunne invitere ryttere, støtteapparat, publikum, kommissærer og media til den andre utgaven av flerdagersrittet Ronde van Vestkant. Årets utgave er noe justert, etter erfaringene fra fjoråret. Løypene er de samme, men vi har valgt å utelate tempoetappen. Dette fordi vi i år også inviterer Msr.-klassen til Ronde van Vestkant og dermed bruker lenger tid på å få gjennomført fellesstarten. Vi har altså valgt å korte ned på rittlengden, for heller å kunne ekspandere i antall deltakere. Vi satser på to dager med sykkelfest, forhåpentligvis i bedre vær enn hva vi kunne tilby i fjor.

Meld deg på her!


Rittet starter lørdag med gateritt ute på Fornebu. Løypen går i Nansenparken ute på den gamle flyplasstomten og er uhyre rask og lite teknisk. På ettermiddagen sykles det bakketempo på Tanum. Etappen kjennetegnes av at den er lang, men ikke veldig bratt, med unntak av to korte partier. Søndag er det fellesstart i Maridalen i Oslo. Løypen går i et område med lite trafikk og er stort sett flat, men med en utforkjøring ut fra start og tilsvarende stigning mot slutten av runden. Les mer om etappene lenger ned.


Vi ønsker med dette klubber fra fjern og nær hjertelig velkommen til Bærum og Oslo den 27.-28. april! Dersom man har spørsmål til arrangør, kan disse stilles til kontaktpersonene som er oppgitt i denne invitasjonen, eller direkte på vår Facebook-side.


Vel møtt!

Med vennlig hilsen rittkomitéen

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese