Du er her

Oppstart terrengsykkeltrening for barn - 2005 og 2006

Som oppmann for hvit gruppe er jeg glad for endelig å kunne ønske velkommen til første trening for hvit gruppe, dvs gutter og jenter født i 2005 og 2006.
 
For denne gruppen blir det trening alle mandager frem til sommerferien. Oppmøte hver mandag kl. 17:50 ved bommen på Sognsvann. Treningen varer til kl. 19:00. Det blir ikke trening på helligdager.
 
For de av barna som ønsker å prøve seg i ritt, anbefaler vi deltakelse i UB-cup. Normalt er det ritt på onsdager i Oslo eller Akershus. Mer info om UB-cup og påmelding finner dere her: http://ubcup.no/
 
Hvit gruppe har vært så heldige å få trenere fra rød gruppe (1996-1997. Fokus på treningene vil være basisferdigheter i terrengsykling. Barna vil trene på å mestre sykkelen i forkjellige situasjoner - balanse, giring, bremsing og enkel sykling i terreng. Vi vektlegger lek og kontroll over sykkelen, hvor målet er å legge et godt grunnlag for videre sykling, glede og interesse.
 
For å ivareta sikkerheten på best mulig måte, må sykkel og hjelm merkes med navn og telefonnummer. Det blir mange barn, og skulle det skje noe kan vi nå dere så effektivt som mulig.  Se også over sykkelen før treningen og pass på at den er stilt inn riktig ift barnets størrelse. Trenerne vil ikke kunne bruke tid på dette.
 
Mandag 29. april blir det et kort foreldremøte når barna legger ut på sin første trening. Sett derfor av litt ekstra tid denne mandagen. Jeg kommer til å gå gjennom det viktigste dere trenger å vite ift treningsopplegg, planer, praktisk info - og andre spørsmål dere måtte ha.
 
Jeg ser fra den medlemsoversikten der jeg henter epost adresser, at noen er skyldig treningsavgift og/eller medlemskontingent. Logg inn på Min side på www.skrye.no , og der finner dere oversikt over ubetalte fakturaer. Hvis dere ikke ønsker å være medlem mer, så send en epost til kasserer@skrye.no  Denne epostadresse kan også brukes hvis dere vil forandre epostadresse. Det kan ikke jeg gjøre da jeg henter den fra et sentralt register.
 
Vi sees på mandag!
 
Mvh
Kristin Watndal
Oppmann hvit gruppe - 2005/2006
 
 
Viktig informasjon fra SK Rye, barne- og ungdomsgruppa
· Din datter/sønn er ikke medlem i SK Rye.  Hvis han/hun ønsker å fortsette på treningene etter å ha prøvd seg et par ganger, må dere melde dere inn.  Innmelding skjer via SK Rye sine nettsider: http://www.sportsklubbenrye.no/innmelding
· Din datter/sønn har ikke betalt medlemskontingent og/eller treningsavgift for 2013.  Send en melding til per.langseth@skrye.no som sender nødvendig betalingsinformasjon.
· Din datter/sønn har ikke gyldig lisens.  Lisens er viktig fordi den gir en forsikring ved skader.  SK Rye krever at alle som deltar på fellestrening løser lisens.  Alle må søke om lisens via Rye her: http://www.sportsklubbenrye.no/node/15798 . Rye betaler lisensen for alle som fyller 12 år eller yngre i løpet av 2013, når kontingent og treningsavgift er registrert betalt.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese