Du er her

Bli med Rye på sykkeltur i Italia!

Christer Andreas Braathens bilde

Vi reiser til Fano, en gjemt liten kulturell perle ved adriaterhavet. Fano er en hyggelig kystby med gammelt sentrum. Den 3.største byen i provinsen Pesaro ved Adriaterhavet, med ca 60'000 innbyggere.

Rye tilbyr denne høsten to turer, hvor begge går til Fano. Tur 1 går fra Torsdag 5.9 til Tirsdag 10.9 og er rettet mot en litt raskere gruppe, hvor høydepunktet er å kjøre et lokalt ritt på 130 km på søndagen. Her ønsker vi markere oss med en godt fungerende Rye-rulle! Denne turen ledes av Christer Braathen fra Expressen. Selv om høydepunktet er å delta i et italiensk sykkelritt, er hovedmålet å få mest mulig kulturelt utbytte og det oppfordres til å ta med sine respektive samboere, kjærester og koner med på turen. Les mer om detaljert program for denne turen her.

Tur 2 går fra 19.9 til 24.9 og ledes av Ryemedlemmer Mirja Rahm og Rune Grasdal. Også her legges fokus på mest mulig kulturelt utbytte med god mat og vin og det er muligheter for Spa-besøk, shopping og sightseeing. Også denne turen byr såvel syklister som ikke-syklister en fantastisk opplevelse. Les mer om programmet til denne turen her.

Program til begge turene er satt sammen i samarbeid med en lokal turleder som vil bistå som guide under hele oppholdet. Turene er tilnærmet "all-inclusive" og vi vil bli tatt med på lokale restauranter langt utenfor turistenes vanlige allfarvei. Les mer under turprogrammene for hva reisene inneholder.

 

Informasjon Tur 1

Informasjon Tur 2

På begge turene er det satt et tak på maksimalt 20 deltagere. Det gjelder altså å melde seg på raskt og booke fly så snart som mulig! Velkommen til tur!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese