Du er her

Liten oppsummering L-O fra HK

Forum: 

Vi hadde en fin busstur til L, og kunne observere VELDIG mange forskjellige ryttere i området! Ny starttid for året, var at vi var flyttet 35 min seinere en Ifjor, jaja, de har jo laget puljer etter hvor fort de som melder sg på ØNSKER og sykle..Når noen i første startpulje sykklet på 9 timer, er dt noe gæli!!

Vi sykklet ut i et kontrollert tempo, og etter 10 min var første lag tatt igjen, resten av LO var vel egentlig en lang forbikjøringsøkt. Etter Eidsvold lå vi bare på gulstripa resten av veien, herregud...Er dt virkelig 0 kontroll på hvilken puljer folk melder sg på i? Var nok også noen fra Styrkeprøven som så at vi kjørte fortere enn mange, for plutselig hadde vi en motorsykkel som brøytet vei foran oss;) Når vi kjørte langs Østre Aker, så var vel en av kommentarene: Går dette bra, så går alt bra. Heldigvis, gikk dt bra for oss.

Noen punkteringer, 2 velt og ellers veldig god stemning, førte til at vi forbedret tiden med 7 minutter fra Ifjor, så dette var supert kjørt iforhold til trafikkforholdene;) Været kan vi jo ikke klage på, det er jo slik vær vi har trent i hele våren..

Harald

 

Ps. Skal ikke forundre mg at dt vil komme tilbakemeldinger på et Rye lag, som kjørte forbi i stor fart...