Du er her

SK Rye har inngått ny samarbeidsavtale på utstyr med Stian Sport (Merida) og Oslo Sportslager

SK Rye inngikk i onsdag 23/10 en 3-årig samarbeidsavtale på utstyr med Stian Sport (Merida) og Oslo Sportlager. Avtalen ble signert i forbindelse med  SK Ryes handlekveld hos Stian Sport sitt showrom hvor deler av avtalen ble introdusert og gjennomgått for de fremmøtte. Dette er en avtale som ivaretar alle medlemmer innen klubben fra barn og ungdoms til de eldste og dekker alle våre sportsgrener - sykkel, ski, løp og triathlon. 

Hovedinnholdet i avtalen er :

  • Gode rabatter generelt og på handlekvelder spesielt
  • Fortrinn på sykkel service
  • Et 6-sifret beløp som direkte støtte til klubben hvert år
  • En uttaks pakke på utstyr og premier
  • Merida ungdomsstipend til en junior rytter pr. år som består av et treningsopphold på Merida’s treningsleir på Mallorca i sammen med MERIDA sine profflag sin samling, MULTIVAN MERIDA/LAMPRE MERIDA – verdi 10.000,-  

 

Dette er en samarbeidsavtale, og her ligger det store muligheter for forbedringer om vi forvalter denne avtalen fornuftig. Vi skal ha egne kontaktpersoner pr. idrettsgren/gruppe som har den løpende dialog med Oslo Sportlager som blir det daglige kontaktpunktet. Eksempler på muligheter utover avtalens betingelser er: samlebestillinger til enda bedre betingelser, avtale/diskutere service ordninger på sykkel,  diverse kurs/opplæring (smørekurs, div. teknikk kurs) og dialog om sponsing av både små og store Rye arrangementer.

Samarbeidet forutsetter at vi nå som klubb har lojalitet i forhold til avtalen – fra våre samarbeidspartneres hold så er det så enkelt som at økt omsetning gir bedre betingelser.

Detaljer i avtalen vil bli gjennomgått/kommunisert av hver gruppeleder til den enkelte medlem.   

 

Her kommer pressemelding fra Stian Sport som er sendt ut:

 
 
 
Norges største sykkelklubb SK RYE innleder samarbeid med Oslo Sportslager og Stians Sport-Merida som leverandør av sykler og utstyr. Rye, som i dag er blant de største sykkelklubbene i Norge vil sammen med Stians Sport og Oslo Sportslager satse på bredden i norsk sykkelsport og utviklingen av sykkelsporten i Oslo-området.

 
Gunnar A. Gulliksen , Leder SK Rye gleder seg til den nye samarbeidsavtalen som er laget med utgangspunkt i å kunne tilby konkurransedyktige betingelser til alle aktive medlemmer i klubben:
 
- Sportsklubben Rye er en stor klubb med mange aktiviteter. I anbudsrunden, som er foretatt, har det vært mange hensyn å ta for at alle våre drøyt 1600 medlemmer skulle føle at avtalen gjaldt akkurat dem. Derfor er vi spent og forventningsfulle til den nye avtalen. Klubbavtalen er beskrevet som en samarbeidsavtale, det er vi veldig glad for, gjennom samarbeid kan dette bli til glede for alle parter. Vi har kun et ønske i Sportsklubben Rye - legge forholdende til rette for våre medlemmer gjennom å samarbeide med våre nye partnere. Vi gleder oss til et fruktbart samarbeid fremover.
 
Norges beste sportsbutikk
Oslo Sportslager er en av Norges største sportsbutikker, med en årlig omsetning på rundt 200 millioner kroner. Butikken er en familiebedrift med fokus på service, kunnskap og kvalitet. I store lokaler med verksted sentralt i Oslo er man klar til å ta imot alle medlemmene i Rye.
 
- Rye er tilbake hos Oslo Sportslager, vi er stolte av å ha fått til en samarbeidsavtale med Rye Norges største sykkelklubb og Norges beste sportsbutikk. Vi håper og tror at dette vil være til gjensidig nytte for klubben, klubbens medlemmer og for Oslo Sportslager. Vi gleder oss forteller Anders Baardeseth på Oslo Sportslager.
 
Sykler på Merida sykler
Stians Sport AS er Norges ledende importør av merkevarer på sykkel, trim og sykkelutstyr med et årlig sykkelsalg på mer enn 60.000 sykler. Siden 1987 har Stians Sport AS og Merida gått hånd i hånd og etter mer enn 25 år er Merida et av de største sykkelmerkene i Norge. Stians Sport AS involverer seg i norsk sykkelsport og sponser Gunn-Rita Dahle Flesjå og over 100 syklister fordelt på ulike nivåer og team fra Grassroot opp til UCI-nivå. I tillegg sponser Merida Internasjonalt både Team Lampre Merida og Multivan Merida Biking Tem.  
 
Jonatan H Giske, Markedskoordinator Stians Sport:
- Vi gleder oss til samarbeid med RYE og sportslageret, dette er en unik mulighet for alle parter til å satse på sykkelsporten i Oslo. Rye er som en av Norges største sykkelklubber en god partner som vi føler kan være med og utvikle sykkelsporten i Oslo-området sammen med oss. Med Ryes breddesatsning fra ungdom opp til elite og ekspressgruppa deler vi samme verdier om å følge rytterens utvikling gjennom hele karrieren. Vi føler oss også sikre på att Oslo Sportslager blir en god partner som vil ivareta service og utlevering av Merida sykler og utstyr."
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese