Du er her

Lillehammer Oslo lørdag 28 juni

Runar Brocks bilde
Forum: 

Jeg håper alle har en fin oppladning med mye hvile og god mat.Grytidlig på lørdag tar vi bussen opp til Lillehammer for å gjennomføre årets store konkurranse. Føler du spenning i kroppen? Da er det vel som det skal være.

Oppvarming gjør vi indviduelt, så møtes vi til en kort samtale klokken 08 00 i nærheten av starten. Laget blir ledet avgårde klokken 0815. (Låst rulle) Starten blir rolig, da tiden blir satt igang utenfor Lillehammer et stykke etter brua, vi tar det med ro den første km.

Når vi har passert punktet, hvor tiden løper, øker vi farten rolig. Lagets snittpuls skal nærme seg 80% av max puls.Alt ligger nå til rette for at vi får en fin tur langs Mjøsas vestside. Alle oppoverbaker og nedoverbakker av betydning, skal vi låse rulla. 8 sterke ryttere har fått i oppgave å låse rulla i nedoverbakkene og lede oss ned. (PS pass på å ikke overdrive farten). Etter ca en time, vil kapteinen sende noen fra rulla, bak i halen, for å få fram noen fra halen til rulla. Alt ligger til rette for jevnt og fint driv til vi har passert Gjøvik. Tor Erik gjør klar for en stopp etter ca halvgått løp. Drikke blir satt fram. Pass på posisjonen i laget ved stoppet, slik at vi kan starte med samme posisjon etter pausen. Vi starter med disiplin, men moderat belastning noen minutter, før vi "setter farten" mot Oslo. Siste 1/3 av løpet skal vi øke innsatsen, for å ta ut kreftene vi har igjen. Men vi skal holde på systemet og kjøre teknisk bra. Veiarbeidet før Feiring med grusvei, her låser vi rulla og kjører sakte. Ved Jessheim er det mange rundkjøringer og mye folk, vi kjører passivt her. Sen start på Eidsvoll Oslo, vil antakelig gi bedre forhold i år. Håper alle får en fin tur!

Lagoppstilling ved start:

  Lagoppsett til 28 juni Lillehammer Oslo
       
1 Carsten Krøger   Sven Ove Hølland
       
2 Runar Brock   Bjørn Halvorsen
       
3 Kai Roger Svendsen   Pål R Moen
       
4 Stein Are Olausen   Endre Knudsen
       
5 Espen Guldbrandsen   Marius Vestby Nilsson
       
6 Lars Åge Hjelseth   Henning Bjerkås
       
7 Thomas Berg   Ingrid Fjellstad
       
8 Morten Nasvik   Jan Gamre
       
       
       
       
       
       
9 Lars Rosenberg   Christer Otnes
       
10 Egil Lanseth   Ivar Kristoffersen
       
11 Katrine Sølvberg   Stein Mæhlum
       
12 Amund Lindstad   Anne V.E.Øksnes
       
13 Kenneth Vadseth   Matias Corona 
       
14 Tommy Olsen   Lars Jørund Østby